Födelsedagen och helgen ur mobilen #107

En paus i solen mellan visningarna.

Det var så jag spenderade stora delar av födelsedagen igår, hit och dit mellan potentiella framtidshem. Jag har hittat ett område som känns trivsamt (som du ser på bilden), så nu är det ”bara” själva lägenheten kvar. En lagom dyr födelsedagspresent tänker jag, haha.

Skämt åsido, det är mycket med det här. Mer fokus på stora summor pengar och bostadsletande än födelsedagen, plus vissa andra bortprioriteringar av förståliga skäl, men så får det va en tid. Det har varit struligt förr och ordnat upp sig, så det gör det garanterat nu med. Och i övrigt har helgen och tankarna gått så här..

Födelsedagen och helgen ur mobilen #107

 • Träningen. Som vanligt går den av ren rutin när jag har mycket annat i skallen. Så nej, inget spännande att berätta om den, inte ens något varierad wod. Barnen har varit småförkylda, så jag har jobbat hemifrån och missat crossfiten. Löpning och styrketräning med yogainslag har varit veckans grej, men jag längtar tillbaka till boxen.
 • Barnen. Förutom lite förkylningar, skolor och träningar, annars inget speciellt ens när det kommer till skilsmässan. Dom är så coola med hela situationen. Är med och tycker gällande flytt, prylar, ja t.om. eventuellt nya partners, haha.
 • Maten. Precis som när det gäller träningen kör jag på autopilot. Lagar mina stående rätter på repeat, utan att fundera värst mycket. Både bra och dåligt, mat är mat, men ibland är jag så uppspelt att jag glömmer bort den över huvud taget. Inget medvetet, men jag måste ställa skalmanklockan och skärpa mig. Behöver energin.
 • Boendet. Gick på visningar både under veckan och på födelsedagen som sagt, liksom övriga dagar på Hemmet och mentalt. Nu har jag några riktigt intressanta objekt. Håll tummarna!
 • Födelsedagen. Ja, förutom att kika på nytt krypin firade jag med teckningar från barnen, backintervaller, tårta, shake mushi och snack med nära och kära. En bra dag, även om det mer uppstyrda kalaset från vänta.
 • Tacktalet: ”1000-tals TACK för alla för alla hälsningar och emojis här och där på min födelsedag.
  Jag har tyvärr inte hunnit besvara alla, men läst. Och tänkt – att åren går men jag vänjer mig aldrig. Nu var det ju jag själv som skrek ut min födelsedag, så jag får skylla mig själv, haha. Men det är lätt att göra mot en skärm, svårare att förstå att det finns så många fina IRL som bryr sig om att skänka 1 sekund. Eller 2. Värmer enormt
  ”, skrev jag på Instagram. Gäller även här. Jag är bortskämd. Svårt att ta in all.. ❤️

Stor kram, innerligt tack för alla grattishälsningar och hoppas du får en strålande ny vecka! /A

4 kommentarer
 1. Grattis i efterskott! Och nu känner jag mig stalkeraktig som har så pass bra koll men vid den plaskdammen hängde jag som barn då vi hälsade på kusinerna som bodde i huslängan som har dörrarna mot parken. Morbror bor kvar, och det är verkligen ett supermysig område. Lycka till och hoppas att du får tag i någon bra lägga där!

  Kram från Maria

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras