Kettlebellsving /Anna Lissjanis

Jag samarbetar gärna med företag på olika sätt enligt överenskommelse. Dock ska de passa in på bloggens inriktning på träning, hälsa, mode, familj eller annat jag kan stå för personligen. Eftersom bloggen har så många läsare är det viktigt för mig att förmedla en sund inställning till träning. Jag skriver aldrig om produkter eller annat som bidrar till ohälsa för mina läsare och vill förmedla en bra balans mellan allt från tuffa backintervaller och chiapudding till att slappa i soffan med glass. Så lite pekpinnar som mjöligt, så mycket lycka som möjligt – inifrån och ut!

Samarbeten med sponsrade inlägg är ett effektivt sätt att synas i mina kanaler för mina trogna, träningsintresserade läsare. Där lyfter jag då det företaget önskar, skriver på ett personligt sätt för bra flyt och känsla, länkar till önskat ställe/produkter, ger personliga utlåtande som träningsexpert, tar fina bilder och väver samman text för att det ska bli intressant för mina läsare och därmed gynna företaget. Min målgrupp är främst aktiva kvinnor mellan 20-40 år, och jag har just nu ca 8 000 unika besökare i veckan.

O.B.S. Jag märker alltid ut sponsrade inlägg så att det tydligt framgår för mina läsare att jag fått betalt. Detta gör jag även vid annonslänkar och produkter jag fått hem att testa. Jag smyger inte!

 Ex på sponsrade inlägg:

Vissa företag går genom sina PR-byråer för att synas, några köper ett enstaka sponsrat blogginlägg, och andra har jag mer regelbundna samarbeten med. För priser, mer information eller andra frågor vänligen kontakta mig på: annalissjanis@gmail.com

Inför min praktik på Nackademin gjorde jag en film som visar på mycket av jobbet bakom annalissjanis.se.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.