Från fettfritt till oljor till smör till kokosfett! Det hyllas för att det är rikt på vitaminer, mineraler och laurinsyra (ett ämne som bygger våra celler). Visst innehåller det också mättat fett, men vissa menar att det mättade kokosfettet är bättre än det animaliska. En fördel med kokos är att fettet är mycket värmetåligt. Det oxiderar inte så lätt tack vare den stora andelen mättat fett vilket gör det mycket hållbart vid upphettning. Kokos lär även snabba på återhämtningen efter träning och våta festkvällar. Finns både med och utan kokossmaken.
Själv har jag inte testat kokosfett mer än i is-choklad haha, men en riktig expert är Miss Agda som använder det till det mesta.
Jag har inte heller börjat använda mig av kokosfett i matlagningen ännu, men har också sett att Miss Agda är ett sant proffs när det kommer till kokosfett. Man kanske skulle ta och börja med det?
He he, jag vete f** om jag är något proffs, men en glad amatör är jag allt och testar kokosfett till allt, typ. 🙂
Har använt Holistic’s kokosolja både i mat och bak ett bra tag och skulle inte kunna tänka mig något annat just nu.
Är detta en plats templete? Jag gillar layouten mycket
Jag kommer att använda mig av den här infon. Super intressant!
Tja! Vilken suåerfin site! Jag kommer att gästa dig åter!