Dagens middag: Varm laxsallad

varm_laxsallad.jpg

Dagens middag blev en sallad med isbergsallad, babyspenat, körsbärstomater, pumpakärnor och kokt ägg. Till den ugnsbakad lax (färsk laxfilé med flingsalt, dill och peppar i 250° varm ugn i ca 20 min) och stuvad bladspenat (färdig från frysdisken). Såsen är lättkesella blandad med en msk majonäs, örtsalt och peppar. Till detta ett par knäckemackor.

Lättlagat, fräscht och somrigt med massor av bra fett!

4 Kommentarer
  1. Åh va läckert!! Jag provade din lassange med kyckling igår och kan säga att den fick 17 tummar av 5 möjliga 😀 Muuumms!! Ha en bra dag

  2. Det såg jättegott ut, ska nog äta lax jag med. Bra att du visar vad du äter, nu ammar du ju men du äter rejäla portioner även i vanliga fall. Man ska äta sig smal, inte dra in och svälta sig. Jag har ätit nutrilette i 6 månader pga av problem med magen och för att jag velat svälta mig. Det har resulterat i ännu mera hetsätning och viktuppgång!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.