Något rött, något fett, något gott

tonf_ling.jpg

Tonfisk är typsik ful mat och i brist på röda tomater snyggade jag till dagens fastfood med lingonsylt. Rester av kokt broccoli, tonfisk, vinegrette, avocado, pumpakärnor, lingonsylt, kokt ägg och som pricken på i en näve rostade salta mandlar efteråt. 

Med en sjukling och energiska tvillingar prioriterar jag bort att laga någon avancerad lunch till mig själv, men snabbt behöver inte betyda onyttigt.

Oooops! Nu är Junior på väg upp i soffan (igen). Svettigt värre här hemma! Tur att jag ska iväg och leda yoga om ett par timmar så jag får andas lite 🙂

6 Kommentarer
  1. Ja visst är det full fart med två undersökare på en gång. Det blir dubbelt bus. ;)Min lunch bestod av en burk tonfisk mixad med lite kesella och rödlök på en rågstyrka. Och cashewnötter till efterrätt.

  2. Tonfisk och …. lingonsylt!! DET var nåt nytt. Härligt med lite knasiga kombon. Jag såg ditt recept på nötköttsgrytan, lät fantastiskt. Ska provas!

  3. Hej! Du har verkligen en fin och inspirerande blogg. Du har även en sinnessjukt snygg kropp!!!Jag bara undrar, dina portioner ser väldigt små ut. Är du liten i maten, eller tänker du mycket på att inte äta för mycket/räknar kalorier exempelvis?Väldigt fina och roliga recept, och inspiration till maten annars! 🙂

    1. Jag äter inte så stora portioner till lunch, men middagarna är gigantiska. Mycket grönsaker dock. Räknar inte kalorier eller tänker på att jag inte ska äta för mycket utan äter tills jag är mätt. Oftast har jag större aptit (& tid att äta) på kvällen så då blir det både middag & frukt direkt efter.Kul att du gillar bloggen 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.