Trots att jag är uppväxt med nät fulla av sprattlande fiskar och baljor med älgkött från dagens jakt (ja, jag blev t.o.m. jagad av brorsan med en älgtunga en gång) lär jag mig aldrig tillreda hel fick eller kyckling utan att rynka på näsan. Den känns så levande, luktar rått och är slemmig. Samtidigt är öring- eller rödingens skimmrande skinn så vackert.
Men jag klarade utmaningen och dagens middag blev en tiopoängare – sallad, fetaost, soltorkade tomater, broccoli, edamebönor, pumpakärnor, paprika, körsbärstomater, citron, ägg och öring. Så mycket gott på samma tallrik kan inte misslyckas!


ser verkligen gott ut 😀 ska be pappa laga något liknande nån dag 😀
Det ser såååå gott ut! Hur tillagar du fiskarna? Jag behöver verkligen tips på bra och enkla fiskrätter. //Linda
Jag är impad! Det där är ju så grymt gott, har aldrig tänkt tanken att ens försöka själv. Du är grym i köket, som på gymmet, vilken måndagsmiddag! Kram!
Haha, jag håller med dig :), men det är ju så gott! Salladen ser supergod ut! /Jennifer