Hela mitt fina Gärde är inhägnat av höga staket. Inte p.g.a. något idrottsavangemang den här gången, med för att Metallica, Slayer m.fl. spelar på fredag. Annars är det mycket sport i dessa hoods. På vintern drar de skidspår där jag tränade inför Vasaloppet 2013, på sommaren är Kampementsbadet öppet där jag tränade inför Vansbrosimmet, det springs, spelas fotboll, brännboll, skolor har gympa och olika lopp, som Tjejmilen, utgår från Gärdet.
Och på lördag är det 21 500 personer anmälda till Asics Stockholm Marathon vars bana delvis löper över Gärdet (min ”hatsträcka” efter året jag var med). Men själv kommer jag varken springa eller vara ute och hejja. Istället kryper jag in i Eleiko PTs lokaler från och med idag, men önskar alla som ska vara med ett stort lycka till! Ni kan inte få sämre väder än 2012 i alla fall.
Förutom alla arrangemang och naturens egna träningsmöjligheter håller Idrottsförvatningen på att bygga ett utomhusgym på Gärdet. Dessa poppar upp lite här och var i stan så snart har inte en kotte någon ursäkt för att inte styrketräna. För egen del bådar det gott för framtida utomhuspass med PT-kunder. Ett perfekt ställe att bo på för alla som vill bo nära city och samtidigt är träningsintresserade, för djurägare och föräldrar som vill ge sina barn rörelsefrihet.
Appropå PT-kunder inleder jag nu den praktiska delen av Eleiko PT-utbildningen som du kommer få följa här på bloggen. Mycket kan jag redan men det är mitt ansvar som egenföretagande att hålla min kunskap uppdaterad. Det blir några nyttiga, hektiska och väldigt roliga veckor framöver.



Gärdet är ett bra ställe =) Hoppas det går bra med allt du har på gång.
Åh, precis vad jag ville läsa! Vi flyttar åt det hållet nästa vecka 🙂
Vad roligt! Välkommen
Gott och skoj till kaffet…
Kokoskakor med lakris
Ingredienser
2 st ägg
1 dl strösocker
1⁄2 dl Smör-&rapsolja
200 g kokosflingor
75 g mjuk saltlakrits t ex salta sillar
Gör så här:
Sätt ugnen på 175°. Rör ihop ägg och socker. Rör i smör-& rapsolja och kokos. Hacka lakritsen och blanda ner den. Låt stå 10 min. Klicka ut smeten och forma till platta små kakor på plåtar med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 12 min. Låt kallna.