Fortfarande inne i semesterlunken har jag ingen direkt koll på veckodag och idag är förskolan stängd så det känns som lördag, men enligt kalendern är det i alla fall fredag. Jag försöker göra alla måltider festliga men nog är det något inpräntat att just helg är en extra anledning att äta gott? Och detta behöver ju varken ta tid eller vara svårlagat.
Till dagens lunch stekte jag på ett par quornfiléer jag hade i frysen som jag gjorde en hamburgare av tillsammans med bladspenat, ostskivor, beasås, skivad paprika, gurka och rödlök.
Värmde rester av sötpotatispommes med flingsalt som vi hade kvar i kylen. Mycket mumsig, näringsrik och snabb vegomåltid att rekommendera inför helgen. Även Jonna och Junior gillar quornfiléerna som smakar precis som kyckling stekta med mina vanliga kryddor. Dessutom är det alltid roligt att äta med händerna.
Ha en fortsatt fin fredag!
I samarbete med Quorn.
ååå vad gott detta låter och ser ut 🙂
Tycker att quornfiléer är väldigt tacksamma att använda i matlagningen 🙂
Linda – ja, jag varierar regelbundet våra kött/fisk/fågel-mat med quorn eller sojaprodukter. Inte alltid lika uppskattat av barnen men ibland (speciellt i form av burgare) tycker de också det är gott 🙂
Mums. Ser riktigt gott ut 🙂
Det var det Mari! 🙂