Vill du ha hjälp att komma igång, att få ett träningsprogram som tar dig mot dina mål eller bara någon som hjälper och peppar dig när du tränar? Då är personlig träning något för dig. Långsiktigt hållbar träning och att du ska ha kul på vägen är min filosofi. Tufft ibland, javisst, men min ambition är att du alltid ska få med dig något positivt från varje pass, om så i form av ny kunskap, en skön känsla efteråt eller ett steg närmare din träningsdröm.

Jag har utbildning från Personal Training School, vidareutbildning till Lic. Eleiko PT våren 2014, är licensierad Yogainstruktör från S.A.F.E. Education, Bodypumpinstruktör från Les Mills och har läst S.A.F.E.s kostutbildning. Det tillsammans med över 10 års erfarenhet med diverse kortare kurser (ex. i core- och gravidträning, från föreläsningar och konvent). Dessutom har jag god erfarenhet efter att själv ha utövat flera olika idrotter sedan barnsben, samt tävlat och tränat under/efter 3 graviditeter (mer om min träningsbakgrund här).

Jag erbjuder flera varianter av coachning

Foto: Pär Olsson

KRAFT – 10 veckors online bootcamp

➤ VAD? Du får 3 effektiva träningsprogram per vecka, med nya i 2-veckorsperioder. Filmade övningar via en app i din lur, rimliga att hinna med och tillräckliga för resultat. Fokus på styrka, men de 3 passen har olika inriktning: + puls, enbart styrka och rörlighet.

➤ HUR? Du kommer igång med kroppsvikt och gummiband (fritt fram att addera vikter om du vill) för att sen successivt avancera med fler redskap och tyngre övningar. Enbart med fria vikter för att du ska kunna träna hemma.

➤ MÅL? Bana in en god vana av regelbunden träning, lära dig nya övningar och följer du programmen törs jag lova resultat i form av mer kraft. Vi gör löpande uppföljning, så att du kommer igång och får hjälp längs vägen om du behöver det.

➤ VEM? Alla kan vara med, från nybörjare till mer träningsvana. Du får även kontinuerlig motivation och stöttning via övriga deltagare i gruppen, med gemensamma utmaningar, vi delar erfarenheter och firar framgångar tillsammans.

➤ NÄR? Startdatumet är tidigast 9 januari 2023, men efter det kan du hoppa på när som helst, med fri tillgång till programmen så länge du prenumererar.

➤ PRIS? 499 kr/månad. Minst 3 månader bindningstid, därefter har du ingen uppsägningstid.

Max 40 deltagare, mer info: annasbootcamp.se Välkommen!

Utomhus-PT. Jag lägger upp träningspass utomhus där möjligheten till effektiva och funktionella övningar är enorm. Vi använder ett utegym eller naturen/bänkar/klätterställningar/parker/TRX och gummiband – allt enligt dina önske- och träningsmål. Bra för dig som t.ex. är mammaledig, har ont om tid att ta dig till gymmet eller helt enkelt inte gillar att träna på gym.

Pris:

 • 900 kr/60 minuter
 • 800 kr/45 minuter

Varje träningstillfälle anpassas helt efter dina specifika mål och förutsättningar. Avbokning måste ske senast kvällen innan för att räknas.

PT Hemma Hos. Jag kommer hem till dig med de redskap som behövs för att hjälpa dig nå dina träningsmål, t.ex. bra för dig som är mammaledig, har ont om tid att ta dig till gymmet eller helt enkelt inte gillar att träna på gym. Exempel på träning kan vara yoga, löpningcoaching (med vagn om du har med dig med bebis – jag har en du kan låna), styrketräning med gummiband, matta, sling trainer.

Pris:

 • 950 kr/60 minuter
 • 850 kr/45 minuter

Varje träningstillfälle anpassas helt efter dina specifika mål och förutsättningar. OBS! Gäller bara dig som bor i Stockholms innerstad. Avbokning måste ske senast kvällen innan för att räknas.

Grupp-PT. Dela på priset, höj motivationen och träna tillsammans med dina vänner med min coaching. Priserna nedan är för träning utomhus eller ”Hemma Hos” (då 100 kr billigare per person) och ni måste inte känna varandra. Är du intresserad parar jag ihop dig med andra som också vill träna i grupp.

Pris:

 • PT duo (2 pers): 1200 kr/h
 • Grupp-PT 3 pers: 1500 kr/h
 • Grupp-PT 4 pers: 1750 kr/h
 • Grupp-PT 5 pers: 2000 kr/h
 • Grupp-PT 6 pers: 2200 kr/h
19 Comments
 1. Hej!! Skulle vilja ha hjälp med hemma träning älskar löpning och skulle vilja ha
  Program för de + styrkeövningar/crossfit jag kan köra hemma då jag har ont om tid!
  Skulle du kunna fixa ihop det?

 2. Hej!
  Jag behöver en kick, en boost, en hjälp.
  Jag är Pt, naprapat och yogafröken…men har en svacka, kan det vara åldern? känner mig svag och blåsig.
  Kan du hjälpa mig? vad kostar det och hur gör du?

  Mvh// Rebecca

 3. Hej!
  Jag har precis genomfört ett akut kejsarsnitt och vill ha hjälp med ”att komma tbka” och framförallt med vad:hur jag ska göra redan nu (gå upp ur sängen ovh x andra övningar…).
  Jag ser att du pluggar men jag du tips/kontakt med ngn annan som du kan rekommendera? Tack för hjälpen!
  Mvh Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published.