Wave

waveNu är det verkligen skid- och skridskosäsong och en bra maskin att träna upp rätt muskler med är Technogyms maskin Wave (eller ”skridskomaskinen” som jag kallar den). På den gör du rörelser precis som när du åker skridskor/skejtar med skidor. Du får ordentlig puls och träning för rumpan och utsida lår. Dessutom jobbar du bra med bålen om du klarar att köra utan att hålla i handtaget.

Om du liksom Mia ska åka Krogrännet 7 februari, är den här maskinen perfekt att träna på om du inte har möjlighet att åka ute.

5 kommentarer
  1. Tack för den möda, hålla uppe det goda arbetet gott arbete, kommer jag att starta ett litet blogg Engine naturligtvis arbeta med din webbplats Jag hoppas du njuter blogga med den populära BlogEngine.net.Thethoughts du uttrycker är verkligen häftigt. Hoppas ni kommer rätt lite mer inlägg.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras