Vinnare av biljett till Yoga Games..

Bild från yogagames.org.
Bild från yogagames.org.

..är nu utsedd – Åsa Ehrnholm! GRATTIS!!

Rätt svar är 18 olika sorts klasser, vilket de flesta tävlande svarat. Det jag föll för var Åsas motivering, att hon ser yoga som den utmaning som hon saknar just nu:

När jag låg på mattan under avslappningen på gårdagens Body Balance klass kom tårarna från ingenstans. Jag hade fått jobba min kropp hårt för att vara i närheten utav instruktörens positioner. Kände mig nöjd över min egen prestation. För mig är yoga en stor utmaning.

När jag släckte lampan i går bestämde jag mig att det första jag skulle göra när jag sätter igång min dator är att tävla här hos dig. Anledningen till att jag så gärna vill vinna det här är att jag saknar en utmaning och att jag inte riktigt vet om jag skulle anmäla mig till eventet om inte tillfället gavs som här.

5 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras