Test: Sport-bh från Swegmark

Inte riktigt bekväm över att visa mig halvnaken. Speciellt inte med megamage & putnavel.. ;)
Titta på BHn, inte mig! Lätt obekväm halvnaken med megamage & putnavel.. 😉

Jag och Magdalena Forsberg har nu inte bara skidåkning som gemensam nämnare (på lite olika nivåer dock) utan båda bär sport-bh från Swegmark. Swegmark of Sweden är (som du hör på namnet) ett svenskt underklädsmärke som prioriterar funktion, bekvämlighet och passform. De har även ett bra miljötänk med flera rättvisemärkta produkter tillverkade av ekologisk bomull.

Nu har jag testat BHn ”Cool Reflection”:

 • Otroligt skön i mjukt material.
 • Snygg design.
 • Reglerbara axelband vilket gör att den sitter perfekt (även på mig som har rätt breda lats). De går även att korsa i ryggen.
 • Passar all typ av träning p.g.a. att den ger ett bra stöd. Kan i dagsläget varken hoppa eller springa men skulle absolut kunna ha den till den typen av träning.
 • Luftiga, vadderade kupor och material som andas.
 • Lätt att ta på/av. Problemet med många sport-bhar tycker jag är att de korvar sig och är svåra att ta av när de blivit svettiga.

hantlar5Swegmarks sport-bh får 5 av 5 hantlar av mig.

P.S. De har även superfina amnings-bhar som jag ska få testa och andra snygga underkläder. Spana in sortimentet här. D.S.

8 kommentarer
 1. Men gud du ser ju hur vältränad ut som helst bakifrån!!
  Syns inte ens att du är med tvillingar, när jag har varit gravid har jag iof blivit skitfet men jag har sett ut som en lagårdsdörr bakifrån.
  Du kan inte ha gått upp så mycket i vikt i dig själv dvs lagt på dig onödigt fett. Det kommer att bli toppen att få följa din träning sedan när du kommer igång efter graviditeten.

 2. Nej Clara, har nog inte gått upp så jättemycket. Och då äter jag ändå mer onyttigt och rör mig betydligt mindre än vanligt. Kan bero på att jag inte får plats med så mycket i magen och att de små tar mycket energi.

  Jag hoppas kunna träna bra efteråt, men kommer skynda långsamt. Antar att jag kommer ha väldigt fullt upp i början och kanske varken hinner träna eller blogga. Den som lever får se! 🙂

 3. Ohhh, väntar oxå en prova-på-sportbehå från Swegmark! Kul att du gilla den. Dom ser verkligen sköna ut! Och jisses vad fit du är trots bautamagen 😉

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras