Supersnabb omelett i micron

microomelett.jpg

Inspirerad av Icas tidning Buffé gjorde jag en supersnabb omelett i micron till frukost. Den blev jättebra och två minuter har man även en stressig morgon som min. Tar vilodag från träningen idag och fyller kroppen med bra virke för bästa återhämtningen.

Gör så här (1 port):

Knäck 2 ägg i en skål (hög så att äggen inte pöser över) och vispa dem tillsammans med 2 msk mjölk. Krydda med salt och peppar. Strö över 1 msk riven ost (jag tog mozarella). In på full effekt i micron 1 minut, rör om och in igen i ca 1 minut.

omelett_mackor.jpg

Jag åt min omelett på knäckebröd med mjukost och skivad avocado. Rekommenderas! Till mackorna några kocktailtomater, ett par koppar te och ett äpple.

4 kommentarer
  1. Bästa tipset. Nu hinner tom jag äta omelett ju :)Jo, man har mer tid såklart, men Jossan har simmat sedan 8 veckors ålder. Tror snarare att det är grejen. 30 min i veckan i snart 4 år (inte varje vecka såklart) ger tillslut resultat. Så mysigt!Vill också springa idag förresten. Kram

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras