Fyra månaders postgravidform

4man_postgrav.jpgHjälp vad fort det går. Tvillingarna fyller 4 månader idag och det dröjer inte länge förrän jag får springa efter dem så snabbt de utvecklas. Själv utvecklas jag också och förra månaden satte jag upp målen:

 • Klara av att göra fria dips och excentriska chins. – Jajjamen! Har nästan haft träningsvärk i en vecka efter chinsen och klarar nu 7 fria dips.
 • Börjar springa lite smått. – Nej, men jag har provat. Mer om det nedan.
 • Stärka de inre magmusklerna ännu mer. – Absolut! All coreträning har gett fina resultat och jag orkar dra in magen ordentligt även om den är rätt stor när jag slappnar av.

Vikten är nere på vad jag brukar väga (runt 60 kg) och jag är toknöjd med hur jag ser ut och mina träningsframsteg. Och idag var jag på ytterligare en återkontroll eftersom jag varit orolig över mina separerade magmuskler. Men hon tyckte det så jättebra ut. Hon sa t.o.m. att jag kan börja göra vanliga situps och springa. Jag kan börja springa. Jag kan börja springa. Jag kan börja springa. Jag kan börja springa! 🙂

Ändå vill jag alltid ha nya mål att se fram emot så nu får det bli:

 • SPRINGA! Oavsett om det blir 100 m eller en km. Åhh så kul! 🙂
 • Träna core och mage.
 • Klara fler dips och excentriska chins.
 • Mera BEN! Rumpan ska tillbaka.

j_j4man.jpg

Jonna-Li och Junior gör ännu snabbare framsteg med sin träning. Nästa mål – åla! (Och sova hela natten 😉

8 kommentarer
 1. Du är verkligen i fin-fin form!!!! Måste vara jätte roligt att känna att du klarar så mycket nu, redan 4 månader efter förlossningen!Tvillingarna är ju bedårande söta där de kravlar omkring!Heja er! Och ha en härlig helg nu! Kram

  1. Tack Karin, ja det är det! Jag tror resultaten kommer av min enorma lycka jag känner just nu. Det hör ihop :)Tack desamma! Kram

 2. Wohooo, du är så himla snygg. Och Jonna-Li och Junior är så söta att jag dör 🙂 Och GRYMT stark är du också… ah, jag ”har två månader tillgodo på dig” (Noel är ju knappt 2 månader nu) Undrar om jag också ska sätta upp mål? Är ju peppande….

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras