Irriterad ”Most Wanted”

armcykel3.jpg
Armcykling – sista grenen i dagens multisportpass.

Igår var en riktig gulddag där allt flöt, men idag känner jag mig mest sur och irriterad. Detta trots allt roligt:

  • Morgonens träning, ett superskönt multi-kondispass med vagnlöpning, rodd, trappmaskin och armcykel, som gick kanon.
most_wanted.jpg
Skärmdump från Most Wanteds sajt.
  • Min blogg blivit utnämnd till Most Wanted 9/10, ”hetast i Bloggosfären 9/10”. Du kan läsa en intervju med mig här. Sveriges 100 bästa bloggar ska utes i samarbete med  Weblighted, Spotlife, Pernillas Värld, Scenbloggen och Beautynista. Känns väldigt smickrande och kul att ha blivit utvald till tävlingen.
  • Jag har en sprilland ny Casall R300 i hemmagymmet som jag är ivrig att blogga upp. Kolla in den på Stadium där den finns att köpa eller i inlägget jag gjorde tidigare. 

ÄNDÅ är jag inte på topp. Kan vara p.g.a. inlägget om min GPS-klocka som jag lagt tid på försvann. Kanske kommer det upp senare. Ja ja, alla har vi våra surdagar och jag har verkligen ingen anledning till att vara det. 

10 Kommentarer
  1. Grattis till utnämningen, det är du väl värd!Det är helt ok att ha en mindre bra dag lite då och då, tänk om det alltid skulle flyta på, vad vore det då för utmaning med livet. Höstkram från Jeanette

  2. Men ibland är det bara så – oavsett om man har massor med roliga saker runt omkring sig så är humöret bara inte på topp. Men det kommer tillbaka snart ska du se! :)Och STORT grattis till awarden – vad kul! 🙂 kram

  3. Hej 🙂 Måste bara börja med att säga att din blogg och du gör mig väldigt inspirerad till träning! Du har en härlig blogg! 🙂 Något som brukar få mig på bättre humör när det är på botten är att skriva ner minst 6 saker och tillfällen som har gjort mig tacksam, tex som tack för att jag fick ta en springtur idag.. osv. 🙂 Man brukar glömma bort att det är faktiskt dom små sakerna som gör en gladast!Tack för att din blogg finns !

  4. Men det var roligt Anna, hoppas du vinner då jag tycker din blogg är den BÄSTA!! Känner mig också nere, men vet vad det beror på och då känns det lättare.

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.