Postgravid löpning

host_lop.jpg
En gammal löpbild från en lika vacker höstdag.

Jag hade nästan glömt bort hur skönt det kan vara att springa. Lätta ben, vackert gula löv, helt stilla ute och behaglig temperatur. Tanken var ett lugnt pass och benen bar mig  förvånadsvärt lätt 11 km (på precis en timme). Nöjd! Har inte springit så mycket efter graviditeten.

Löptekniken sitter fortfarande i kroppen, men de yttre magmusklerna hänger inte riktigt med. I vanliga fall spänner jag magen automatiskt men nu, efter kejsarsnittet där de gått in och separerat magmusklerna för att plocka ut två bebisar (eller 5 totalt om man räknar med trillingarna), måste jag hela tiden focusera på att hålla en stark core. Men va fasen. Det har ju bara gått 5 månader.

3 kommentarer
  1. Hej du!jag måste verkligen ge dej positiv cred för din blogg. Vilken fantastisk människa du verkar vara, och tusen gånger tack för att du delar med dig av träning och lite kost tips, Jag brukar alltid läsa din blogg på morgonen , och jag blir lika peppad och får lika mycket energi varje gång!Så mycker inspiration jag fått av dig!Så verkligen tack!Kram Emilia

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras