7 månaders postgravidform

7m_postgrav.jpg
Bild från dagens axel/bröst-pass. Linne – Etirel, byxor – Röhnisch, skor – Nike.

I morgon blir tvillingarna 7 månader och jag har inte så mycket att säga om dagsformen. Den är stabil, varken större, mindre, tjockare, smalare, starkare (kanske i magen), svagare. Men snabbare? Jo, för löpningen känns riktigt bra och det är den jag kommer focusera mer på under julen.

Sätter inte upp några träningsmål just nu utan spar det tills nyårsafton då det blir mer långsiktig träningsplanering. Nu ska jag bara softa, njuta av träningen och köra det jag känner för.

jj_7man.jpg

Några som däremot utvecklas i rasande fart är Junior och Jonna. Junior är en rörlig liten krabat som nu kryp-krälar (en mix) och Jonna sitter stadigt på blöjrumpan. De och storebröderna är alltid mitt största focus så det gör inget att jag själv står rätt stilla i utvecklingen. Min tid kommer 🙂

10 kommentarer
  1. Jag önskar er en riktigt God jul och ett gott nytt år! Hoppas ni har det mysigt och njuter av att vara samlade hela familjen! Kram Lina

    1. Jag är nöjd med formen även om jag får kämpa med magen som inte ger automatiskt stöd som förut.God jul på dig med! 🙂

  2. Jag tycker att du ser SMALARE ut nu än innan (i alla fall om man jämför med fotona här i bloggen(?) Men det kanske bara är detta fotot och vinkeln på något sätt?Galet vad vältränad du har blivit i alla fall! :-))

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras