9 månaders postgravidform

9man_postgrav.jpg

Formen, på dagen 9 månader efter tvillingarnas ankomst, är lite småhängig men jag lyckades stoppa upp magsjukan med resorb. Men det var inte bara dagens status jag tänkte skriva om utan kroppens träningsutveckling 9 månader efter kejsarsnittet.

Det har egentigen inte hänt så mycket sen förra månaden förutom att jag blivit rörligare efter allt yogande i Yogautmaningen. Förutom att klara den har jag inte haft några speciella mål att jobba mot. Jo att få bukt på magen. Om det inte vore för den känner jag mig i precis den form, styrke-, utseende- och konditionsmässigt som jag vill. Vikten vet jag inte och det känns oväsentligt när jag kan ha de kläder jag vill och springa lätt.

v35.jpg
Med tanke på att jag såg ut så här i vecka 35 (nästan 10 månader sen) har det hänt endel med magen.

När det gäller magen har jag träffat en ny husläkare som skrivit remiss till en kirurg. Hon tror att det är de raka magmusklerna som är uttänjda och inte drar ihop sig. Det plus navelbråck gör att magen ser ut som den gör i avslappnat läge. Håller tummarna att det går att gå hjälp via landstinget.

Mål:

  • Bibehålla dagens form (kondition, styrka, vikt).
  • Springa 3 mil med Karin (hon ska köra Maran i sommar och vill ha med mig).
  • Fortsätta yoga hemma minst en gång i veckan.
  • Mindre mål med styrketräningen: Bygga upp rumpan, göra fler dips, bli ännu starkare i coren.
  • Få hjälp med magen. Operation av navelbråck och ev. magmuskler. Därefter en lång tids rehabilitering.
6 kommentarer
  1. Snacka om tuff brud i lyxförpackning 🙂 Jag gillar verkligen din inställning, fortsätt så! Du ska vara sååå stolt över dig själv. Håller tummarna för att det går vägen hos landstinget denna gång.

  2. Jag kan inte annat än att hålla med de andra kommentarerna !:)Du är i superfin form !Håller oxå tummarna för att du får hjälp hos landstinget!Trevlig resa !// Jess

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras