Workout Åre 2012 – dag 1

sh_bam.jpg

Första dagen på Workout Åre går mot sitt slut för min del, men det slår fortfarande gnistor av energi på Holliday Club under Midnattsspinningen. Jag är dock nöjd med mina träningspass och tröttheten börjar komma efter att alla träningskickarna lagt sig.

Sparkade igång konventet med ett eget intervallpass på löpbandet i det lilla gymmet. Under 40 minuter sprang/gick jag 8 km med 4 x 1000 metersintervaller, varav sista tusingen i 15 km/h. Nöjd! 

Pass nr 2, och inledning på det officiella Workout Åre var Sh´Bam med Åsa Eriksson (bilder ovan). Vilken ENERGI och skön attityd den tjejen har. Så jäkla skön och det SÅG väldigt lätt och roligt ut med alla vickande höfter och svängande armar. Men nej – jag hade ingen koll på kroppen och valde att titta på. Det gick inte idag, men det var absolut inte Åsas fel – hon strålade och levererade!

yoga_blossom.jpg

Blossom Yoga – Blossom Taintons egna yogakoncept, var dagens andra konventklassen. Hon inledde med ett bra tal om yoga som ”ett sinnestillstånd” mer än att man fysiskt utför possitionerna perfekt. Sen fick vi prova lite andningsövningar och en hel del nya possitioner och dynamiska flöden jag aldrig testat tidigare. Kul, även om klassen upplevdes lite ”hattig”.

Avslutningsvis skickade Blossom med oss en tankeställare – ”vad ska du GE under helgen på Workout Åre?”. Vi får ju så mycket, men vad ger vi? Svaret i mitt huvud – träningsinspiration till DIG 😉

jessica_c.jpg

Sista klassen för min del var Functional Moves med Jessica Clarén. Riktigt bra med nya utmanande core- och balansövningar men även en hel del styrka i sköna flöden. Jessica är härlig med sin skånska dialekt och hennes små skratt under klassen smittade av sig även om alla hade full focus på att hålla balansen. Ett annat stort plus var musiken med coola remixer av moderna hits.

Efteråt fick jag en mysigt svettig kram som pricken över i på dag ett 🙂

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras