Workout Åre 2012 – dag 3

topptur1.jpg

Core, styrketräning och yoga – allt det jag tränar på gymmet är grymt, men först när jag kommer ut på en så magisk tur som dagens Topptur upp på Åreskutan förstår jag att träningen på gymmet bara är en föberedelse. Som ger utdelning..

topptur3.jpg

Att med hyffsad lätthet orka klättra uppför och springa i djupsnö utför under fyra timmars tid är lycka. Jag fick bästa avslutningen jag kunnat tänka mig på Workout Åre med 1090 meters tuff klättring (mer än löpning) uppför snö och stigar, fantastisk utsikt, gassande sol och jämtlandsluft.

annsofie_f.jpg

Våra duktiga ledare – Ann-Sofie Forsmark och Magnus Hagström guidade och peppade oss uppför.

topptur2.jpg

Och längst upp på toppen, 1420 meter över havet,  överraskade de oss med nakna män på skidor för att vi skulle piggna till 🙂

Som sagt – underbar tur på 14 km och efter den bedriften avslutade jag konventet med Yoga Flow för Maria Olofsson. Superskönt att stretcha ut trötta ben och jag höll på att somna vid avslappningen.

Med allt jag varit med om i helgen – påfylld inspiration, lite kunnigare, glad och trött är jag mer än nöjd med årets Workout Åre. Tack för ett kanonkonvent!

Nu ska jag och vännerna bara softa, äta middag och senare hoppa på nattåget hem till Stockholm och våra efterlängtade familjer. Hjärtat slår ett extra slag när jag tänker på barnen ♥

4 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras