Månadens profil i Fitness Magazine

fitness_m1.jpg

Nu har jag äntligen fått tag i nyaste Fitness Magazine där jag är med som månadens profil. En intervju jag känner jag kan stå för, som speglar mig som den jag är och där viktiga händelser ur mitt ”träningsliv” med tas upp.

fitness_m2.jpg

Mycket handlar om mina barn – både de vid liv och de två jag förlorade för 7 år sedan. Där är kanske enda saken som inte stämmer till 100%. Det står att jag ”la skulden på mig själv” för att jag tränat under trillinggraviditeten. Det kan ha påverkat att jag tränade, men jag var ändå sängliggande de två sista veckorna och trots det satte förlossningen igång i vecka 27. Jag gjorde det jag trodde var bäst, med den erfarenhet jag hade av att vara gravid (ingen alls) och de råd jag fick från MVC. Känner alltså ingen skuld för det som hände, men tror att det hade varit bättre att vila helt från träningen, trots att jag fick råd att fortsätta men att ”lyssna på kroppen”.

Efter tre graviditer av olika slag känner jag mig nu helt trygg med hur man ska träna, både med ett eller flera barn i magen. Jag har lärt mig den hårda vägen (OM det nu var träningen som påverkade – kan lika mycket bero på stress och hårt jobb som PT) och kan nu föra min erfarenhet vidare till andra gravida genom mitt jobb som PT. 

fitness_m3.jpg

Känns som att det finns en mening med allt – hur jobbiga händelser det än är. Mitt eget liv har verkligen varit en berg- och dalbana, men allt har gjort mig starkare. Och som ett mirakel fick jag för ett år sen precis det jag förlorat – en liten flicka och en liten pojke. Självklart älskar jag mina stora pojkar lika mycket som tvillingarna, men jag får nu uppleva glädjen över att ha två små barn som är lika gamla, precis det jag hade och förlorade (fast trillingar, men ena pojken dog efter bara ett dygn så honom hann jag aldrig lära känna).

Läs mer i Fitness Magazines augustinummer (nr 8).

30 kommentarer
  1. Fina Anna! Jag låg här ute på min gräsmatta och fällde ett par tårar när jag läste… Du är så stark både mentalt och fysiskt – en riktig förebild!

  2. Har idag inhandlat detta nr. för att jag är nyfiken på artiklen om dig 🙂 Längtar redan efter att imorgon få sätta mig på tåget och läsa, förhoppningsvis sover lillgrabben en timme så att jag får lite tid till läsning…..

  3. Är inne här dagligen men detta är första kommentaren jag skriver! Går in här det första jag gör när jag vaknar och den sista hemsidan jag kollar på innan jag lägger mig. Förutom allt du redan givetvis är grym på (träning, kost osv) så måste jag säga att jag beundrar din positiva attityd och hur du ser på saker. Tror att man kommer längre om man ser saker och ting från den synvinkeln, och vill därför tacka dig för den fina inspirationen du ger mig! Kram

  4. Vad stark du är och vad fint du tänker. Jag tycker du är hur tuff som helst och snygg, kan inte förstå att du haft så många barn i magen och ändå ser ut som du gör. 🙂 Måste gå och köpa tidningen och läsa lite mer 🙂

  5. Hej Anna!Köpte min första Fitness Magazine i torsdags då jag såg ditt ansikte på första sidan. En fantastisk artikel om en fantastisk tjej! Stod på busstationen och väntade på bussen samtidigt som jag dolde mina tårar bakom solglasögonen. Så mycket som du gått igenom och hanterat så bra! Är så inspirerad och du har fått mig till att vilja leva ännu mer hälsosamt. Tack för en grym blogg!

  6. Ohhh vad roligt att du är månadens profil. Grattis. Ser fram emot att läsa artikeln när vi kommer hem från semestern för tidningen prenumererar jag så den borde nog ligga just nu på hallmattan och vänta på att bli läst.

  7. Du är så inspirerande och positiv! Jag ska verkligen läsa artikeln om dig! Jag är så imponerad hur du kan pussla ihop allt med 4 barn. Jag blir ofta inspirerad och tänker kan Anna så kan jag 🙂 Stor kram till dig och fortsätt vara den du är!

  8. Jag ”hitta” dig just via artikeln i Fitness magazinet! Tycker om hur du skriver och följer med din blogg! Du är en fin förebild för mig (och säkert många andra).

  9. Jag fick hem tidningen för ett tag sedan och läste nyfiket intervjun med dig. Följer din blogg, och det kändes därför extra roligt att läsa mer om dig. Jag måste säga att jag blev djupt berörd av artikeln, och fick en om möjligt ännu större respekt för dig som mamma, träningstjej och bloggare. Du är en fantastisk förebild och inspirationskälla!

  10. Vad roligt med en sån inspirerande blogg! Köpte tidningen och blev både glad å berörd när jag läste din blogg Anna, vilken fighter du är Anna!!! Synd att jag inte ”fick” snacka mer med dig när vi var grannar… Vi har en Esther som är lika gammal som Hugo och bodde ovanför er! Jag visste inte… <3 Tack för att du delar med dig, vi ”ses” på bloggen Anna! Mvh// Erica 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras