Bellmanstafetten

bellman2012_4.jpg
Mina biceps är ynkliga mot Lofsans men tillsammans var vi ett grymt team 🙂

Åh herregud vad jobbig min debut i Bellmanstafetten var! Jag flåsade och svettades så att jag trodde jag skulle dö och flera gånger tänkte jag ”nu orkar jag inte längre – jag GÅR!”. Men jag gick inte och tog mig runt de 5 kilometrarna på 20.02 minuter. Väldigt nöjd och förvånad att det gick så bra för jag skojar inte – har sjuk träningsvärk i rumpa lår. 

bellman2012_1.jpg

Jobbigt, men väldigt roligt att vara med i ett Lofsans (Lovisa) lag. Hon är en av mina stora idoler i blogg- och träningsvärlden så det var en ära att springa för henne. Dessutom kul med lopp där man är ett team och för stöd och peppar varandra. Eller som vi – två team…

bellman2012_2.jpg

Lofsans lag 1 där jag sprang första sträckan och Lovisa 2a. Vårt lag seglade in som 3e damlag av ca 50. Det får vi verkligen vara stolta över.

bellman2012_3.jpg

Lofsans lag 2 som blev 12e damlag i mål. Grymt! Har tyvärr inte namn på alla deltagare (minns ju knappt vad mina barn heter ibland :P) men alla var superduktiga och visst var vi fina i våra rosa-svarta outfits?

Nu är jag lagom uppvärmd (med lätt ångest – 5 km x 2!!) inför nästa helgs Tjejmil där Lofsan också är med och springer för Plan Sverige. Inget benpass före det loppet är ett som är säkert och jag ska försöka tagga ner pressen på mig själv. Jag KAN ju det här! Men sån är jag – har stora krav på mig själv och höga ambitioner.

18 kommentarer
  1. Du måste ju nämna att ni kom trea! Grymt kul att träffa alla idag..vi ses ju på Tjejmilen också då jag med hör till Plan bloggarna som springer!! Du sprang grymt fort!! Mammor kan, eller hur var det?!

    1. Jag visste inte det förrän jag nu läste på Lofsans blogg. Ska genast skriva dit det.. :)Håller med – jätteroligt att träffa er alla tjejer! Kul att vi ses så snart igen & får vara ett team på Tjejmilen. Ses om en vecka!

  2. 20.02 sprang du ju på, lollade jag upp, så blyga inte till det med 20,5 🙂 Fantastiskt bra! Precis under 20 sprang jag på är jag var som mest löptränad, …och jagar nu den tiden vilket känns väldigt avlägset! Grymt jobbat, allihopa!

  3. Superroligt igår och vilken fantastisk tid du landade på. Otroligt starkt! jag har också lånat en bild. :)Lycka till på tjejmilen i helgen, är övertygad om att du kommer krossa!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras