Sveriges mest länkade träningsbloggar

TACK till alla som länkat till mig såpass att jag hamnat som nr 14 i Twingly Report Fitness över Sverigens mest länkade, och därmed mäktigaste träningsbloggar. Listan, med Spark i baken i toppen, är alltså gjord utifrån antalet som länkat till bloggarna, inte hur många som läser. Jag själv är rätt duktig på att länka – något jag tycker känns som en självklarthet om jag läser något bra/gillar någon blogg. Det finns tillräckligt med konkurrerande (speciellt oss tjejer emellan) ändå.

Du har säkert sett listan på flera andra bloggar redan, men jag vill ändå belysa nyheten jag fick i detta pressmeddelandet.

Roligt också att Rosa Skrot nämns – gymmet i framkanten som förstått det här med bloggarnas påverkan:

Bloggvärlden är demokratisk på det sätt att alla har samma chans att sprida sitt varumärke, säger Peter Bláha. Ett bra exempel på detta är det lilla nyöppnade gymmet Rosa skrot, som sin storlek till trots hamnar på plats tre i listan över mest länkade träningsställen, efter jättarna Sats och Friskis & Svettis. Orsaken är att två bloggare, Lofsan på plats nummer fem i listan över mäktigaste bloggaren och Anna Lissjanis med bloggen Trendoträning på plats 14. Båda arbetar som personliga tränare på Rosa Skrot. Deras bloggande har garanterat bidragit positivt till gymmets medlemsantal.

Och KUL att så många från oss på Bloggar om träning hamnat på listan. Sveriges starkaste bloggnätverk med Sara som nr 3, Sofia som nr 6, Anna som nr 7 och Jessica som nr 9.

Grattis till oss alla och mer länkkärlek istället för konkurens ♥

11 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras