21 vackra Stockhomskilometrar

Långpass med en vän är värsta bästa sättet att 1. hinna prata om livets stora frågor (blogg, jobb, träning och familj), 2. få en sightseeing både i Stockholm city, runt Kungsholmen och Djurgården,

3. få tid att andas och njuta av en vacker vinterdag. Jag och Helena höll ett lagom snacktempo och som vanligt i trevligt sällskap flög tiden och distansen fram under våra fötter. Kändes inte alls som att vi varit ute i 1 h och 50 minuter när vi sa hej och skiljdes åt. Och kroppen  är som vanligt endorfinhög och pigg (tårtan levererar fortfarande) även om 21 km suger lite i benen.

Så väl hemma fortsatte jag med några plankor med vikt. Junior avancerade med  yoga.

14 kommentarer
 1. Så härligt! Önskar jag hade bott nära så du kunde dragit i mig på löprundorna 🙂 får vara glad att du finns här och på mail.

 2. Vilket perfekt träningspass!! Roligt med träningsvänner (löparkompisar=)!
  Gulliga barnen är, de formas i tid, haha.
  Ja, det är ju bara kul att klippet kommer till användning!! =)
  Fortsatt skön söndag!
  Kram kram

 3. Jag är så imponerad över alla er som springer mer än 1 mil (och mer än 5km med för den delen) låter väldigt mysigt att ha sällskap också 🙂 de sista bilderna är väldigt härliga 🙂

 4. Ser härligt ut! Det där du skriver om en ätardag är intressant. Jag känner ofta att kraften i kroppen inte finns där när jag tränar – kanske är det så att jag får för lite energi? Du får gärna fördjupa dig i ditt resonemang om ätardagar när du har tid. Tack för en bra blogg!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras