Mingelmamma

Som du säkert sett hos några av Bloggar om träning-gänget hade vi en supertrevlig date på Blueberry igår kväll. Mycket snack om träning förstås – vår gemensamma faktor även om inriktningarna på våra bloggar är olika.

Annars kan man beskriva bloggnätverket som en klump träningstokar som är lätta att tycka om. Jag trivs här och ser fram emot att göra fler roliga grejer ihop framöver.

Också lätta att tycka om (kanske inte med ögat men av mun och mage). Vi bjöds på Blueberrys ”Eat Your Greens” smothie med ananas, mango, apelsin, citron, spenat, vetegräs, spirulina, färskpressat äpple. Ser ut som slajm men mycket god och nyttig så in i norden. Jag borde kanske byta ut min bruna kräm mot grön?

Men mingelmamma? Jo, i kväll ska jag till Café Opera där vinnarna i Finest Award presenteras och där bjuds det garnaterat på andra (mer lättflytande, mindre nyttiga) gröna drinkar. Syrran kommer hit och är barnvakt och jag ser fram emot ännu en ”kväll på stan”. Sen har jag nog fyllt mingel-kväll-kvoten för 2013 😉

6 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras