Internets bästa inspirationskällor

Grymma Sofy lät mig vara med på sin lista över ”internets bästa inspirationskällor” och nu är det min tur att nominera mina 5 favoriter. Det blir svårt, inte bara för att det finns så otroligt många duktiga bloggare utan mycket för att jag just nu är inne i en fas då jag inte hinner läsa bloggar (mycket p.g.a. sötisen ovan och hennes bröder). Det är precis att jag hinner svara på mina mail, kommentarer och blogga själv.

Men efter lite funderande listar jag de jag gillar att kika in på när jag råkar ha en sekund över, utan inbördes ordning. Kanske lite trist att jag nämner flera som andra redan listat, men det är så jag tycker:

  1. Lofsan – min PT-kollega på Rosa Skrot. En stor idol för mig i träninggsbranschen med enorm kunskap och liknande livssituation som jag. Lovisa bjussar alltid på massa bra träningstips.
  2. Sara – min stora förebild som bloggare och människa. Älskar att gå in på hennes sida som gör mig avslappnad och glad. Vackra bilder som får esteten inom mig att njuta. Alltid kloka ord en annan infallsvinkel på träning än i många andra träningsbloggar.
  3. BraKatarina – min vän som har typ världens finaste bilder som ger gåshud. Ingen ren träningsblogg även om Katarina är en träningstjej, men gillar man bilder och text full av humor och känsla gillar man BraKatarina.
  4. Jessica Clarén – ännu en blogg med fantastiska bilder, skriven av en fantastisk tjej. Älskar speciellt ”Dagens Boost” som ger mig fullt av lyckokänslor.
  5. Spark i baken – första träningsbloggen jag började läsa och som jag fortfarande gör. Terese är en jordnära trygghet i träningsbloggosfären.
  6. Upp och hoppa – vet att det bara var 5 jag skulle lista, men vill ändå bolla tillbaka till Sofy. ”Fröken pepp” som alltid inspirerar med motivationshöjande utmaningar och kloka tankeställare.

Som sagt – finns en uppsjö bra bloggar och jag har säkert missat många eftersom jag inte har tid att surfa runt. Men du kanske har tid? Gör din egen lista på din blogg eller här i kommentarsfältet.

Regler: Blogga den här bilden, och din lista på fem inspiratörer med länkar, kommentera och berätta att du inspireras av dem. Uppmana dem sen att skicka vidare nomineringen till sina bästa inspiratörer. OBS! Man behöver inte nomineras för att lista sina fem.

5 kommentarer
  1. Men sötaste!!! <3
    Och du är en sån himla inspiration du också! Och om jag bara kunde bli av med denna förbannade halsfluss som jag har haft i mer än 4 veckor nu så ska jag banne mig träna igen. För jag saknar det så jag blir galen! Har ju tappat allt 🙁

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras