Craft-sponsrad och långpassklädd

Karin ska springa Stockholm Marathon och jag bangar inte för ett ordentligt långpass löpning trots att siktet är cykling just nu. Har ju även Lidingöloppet längre fram så det kan inte vara fel. Det här inlägget skrev jag i förväg, för just nu är vi ute i solen och glassar runt Djurgården och vart benen bär. 35 kilometer (!!) är tanken så vi kommer hinna se en hel del.

Som du kanske sett på Trend o tränings Instagram är Craft min sponsor för Klassikern och jag har fått hem massa fina kläder. Är så otroligt glad och stolt över det. Idag inviger jag en tunnare funktionströja i snygg blå färg under löpjackan.

Under tröjan en snygg sport-bh och tunna funktionstrosorna. Svårt att klä sig inför så långt pass, speciellt nu när våren inte riktigt vill bestämma sig för att komma eller inte. Lager på lager är dock alltid bäst så att man kan klä av sig om det blir för varmt.

Yttersta lagret är en tunn vindjacka och keps från Craft, matchande tajts från Röhnisch, långa kompressionstrumpor från Gococo och skor från Asics. Jackan är egentligen för cykling men jag kunde inte hålla mig 🙂

Tips! Är du också sugen på justa funktionskläder från Craft har de just nu bra priser på Campadre.

P.S. Fler detaljer idag är vätskebälte som behövs för så lång löpning och GPS-klocka för att vi ska ha koll på distansen. Let´s have a fun run in the sun! D.S.

9 kommentarer
    1. Ja, den var perfekt! 🙂

      Tack själv Karin – grymt jobbat! Vi får vara sjukt nöjda 🙂

      Det går garanterat bra att somna efter dagens ”lilla runda”. Stor kram!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras