Vinn svalkande vitamin-koffein

Att koffein ger extra gnista vid träning är ett faktumJag dricker själv ofta kaffe innan mina pass, men nu under sommaren och just under själva träningen är det godare (och smidigare) med en kall dryck i flaska, t.ex. Vitamin Well Stevia Sharp.

Just nu har jag dragit ner på koffeinet och uteslutit kaffe helt ett par dagar innan Vätternrundan. Så brukar jag göra inför större prestationer vilket dels gör att kroppen binder mer vätska (koffein är ju vätskedrivande), och dels att jag får en betydligt större kick när jag väl dricker det inför/under loppet. Som en avgiftningskur följd av överdos 🙂

Men tidigare vid några långpass på cykeln har jag druckit Vitamin Well Stevia Sharp innan eller haft en flaska i vattenhållaren. Ger lika mycket koffein som en kopp kaffe samt innehåller vitaminerna B och C som minskar trötthet. Jag tycker det ger effekt och dessutom läskande god smak av honungsmelon!

Vill du vinna Vitamin Well Stevia Sharp inför sommarens action? Jag lottar ut en platta (12 flaskor) var till 2 personer. Tävla så här:

 1. Skriv en kommentar med vad du vill träna i sommar och varför. Eller vad du inte vill träna.
 2. Ladda upp en bild på Instagram av det du vill/inte vill träna i sommar alt. något som förknippas detta + hashtag #vitaminwell #trendotraning (eller maila bilden till [email protected] om du inte har Instagram).
 3. Senast under tisdag 18 juni kan du tävla. Lycka till!
10 kommentarer
 1. åh, vilken drömvinst!
  Jag har två saker inplanerade under juli, först några veckor på Österlen, sedan en vecka hos min pappa i Schweiz. Sådana resor är alltid en utmaning för mig som inbiten gymmare ; jag är helt enkelt för snål för att betala enstaka besök på gym där-jag-nu-befinner-mig och annan träning känns som ett främmande språk haha. Så jag börjar redan nu klura på alternativa träningssätt (som jag givetvis VET att det finns tusentals utöver gym, men du vet, man har sin favvo!) och något jag faktiskt VILL är att springa längs havet nere på Österlen när solen går upp… av två skäl: efter många år som rökare slutade jag röka i vintras, och upptäckte några veckor senare att konditionen visst finns och att jag visst KAN springa! Och skäl nummer två: det vore så vackert, jag har länge velat ”klara av” och orka springa där i vattenbrynet en tidig morgon… Kan inte tänka mig en bättre start på dagen 🙂 eller, en god Vitamin Well innan då kanske 😉
  laddar strax upp bild på insta med hashtag, kram så länge!

 2. Ja, men nu har det kommit studier som säger att koffein inte är särkilt vätskedrivande om man är van att få i sig koffein…däremot kan man ju avstå från koffein av andra skäl. Drog som drog liksom…

 3. En stor del av min tränning kommer jag utföra i min kajak, bra tränning för bål och överkropp. Bara att slänga i kajaken från bryggan i sommarstugan och ge sig ut på havet mellan amning och blöjbyte 🙂 Men framför allt ligger fokus på två utmaningarna! Första utmaningen blir att paddla Åre Extreme 29/6, andra utmaningen är att jag vill kunna utföra en perfekt ”eskimåsväng”, mailar en bild på förra årets eskimåvändningsträning.
  /Ida

 4. Att jag faktiskt dragit ner på kaffeintaget gör denna chans till en väldigt bra chans, min ibs-mage klarar inte av för mycket kaffe, vilket har bidragit till att jag MÅSTE dra ner på det. Men, Vitamin Well funkar, och ger mig en lagom dos av det härliga koffeinet jag behöver, varje dag. Beroende?? – Check på den haha :).

  I sommar är utomhusträning ett måste, löpning, härligt svettiga cirkelpass på den stora gröna gräsmattan utanför eller en dag på en cykel, för att upptäcka världen eller bara njuta av den svenska sommaren… Det är något jag kommer träna i sommar, oavsett om jag blir själv eller om jag får med mig familjen =)

 5. Eftersom löpningen, eller ska jag säga luffsandet har börjat ge resultat, så vill jag fortsätta i samma riktning mot en bättre prestation. Det varvat med cykling och ett och annat styrkehemmapass kommer bli sommarens träning.

 6. Smakade Vitamin well Sharp i helgen & den var riktigt god! 🙂 Jag vill träna löpning, cykling, paddling, styrketräning i sommar! Med fokus på löpning & benstyrka inför kommande Lidingölopp. Ha det bra!

 7. I sommar vill jag träna styrketräning i olika former, fria vikter, maskiner och med egen kroppsvikt. För mig är styrketräningen den viktigaste träningsformen för den hjälper mig att vara smärtfri och skadefri. Ett och annat spinningpass kommer det också att bli och en massa powerwalks.

 8. Å detta skulle vara roligt att vinna =)
  Jag kommer att träna det mesta o vill speciellt försöka träna så mycket löpning jag hinner.
  Kommer att bli mycket Body Pump, Sh´Bam, 14 km cykel/löpning varje dag som jag jobbar, å så löpning förstås..
  Ska försöka att ladda till mitt första stora lopp. MIdnattsloppet =)

 9. Jag vill vill vill löpträna hela sommaren! spurta, jogga, intervalla-a, transportera! jag vet inte vad som har hänt med hata-löpning-nathalie men jag har fått löpsjuka tror jag! hashtag gjort på IG. kram!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras