Trapp- och backintervaller

Hög puls p.g.a. hetta måste vara grymt för löpstatusen. Jag och Therese var t.o.m. ute en kort sväng nu på morgonen innan taxibuss till flygplatsen och hemfärd. Skön start inför stillasittandet och så tidigt var det perfekt temperatur utan stark sol.

Igår däremot sov jag lite för länge och hade en värmelampa över mig hela löppasset. Ja, du ser ju på ansiktsfärgen på översta bilden – lika röd som en solmogen tomat. Energin var det ändå inget fel på. Vi har ätit middag mellan kl 22-23 varje kväll och då har jag vaknat fulltankad. 10 trappintervaller i hamnen och 10 kortare backintervaller öste jag på med för omväxling i löpningen. Gillar intervaller där benen får explodera och utnyttja sin styrka – välbehövlig träning inför backigt Lidingölopp.

Gårdagens löpoutfit: Linne – Craft, sport-bh – Casall, shorts – Under Armour, strumpor – Gococo, skor – Asics.

6 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras