När jag sitter hemma och jobbar försöker jag vara så effektiv som möjligt och lägger sällan tid på att laga mat från grunden till lunch. Idag har jag inga möten eller träningsgrupper men både lämna och hämtar barnen + jobbar på med layoutjobb till KTH-Hallen, förbereder ett bloggevent och läser teori inför Eleiko PT-utbildningen. Och när alla barn väl är hemma finns inte en chans att jobba förrän efter kl 21 när alla lagt sig.
Därav snabba puckar när det kommer till hemmalunch. Oftast tar jag rester från tidigare middagar eller hackar en sallad, och till sistnämnda är det smidigt att stoppa in allt i tortillia- eller pitabröd. Det gjorde jag idag med extra fina grejer – sallad, paprika, soltorkade tomater, keso, smulad fetaost, hemgjord hummus, kyckling, broccoli, pumpakärnor, avocado. Gäller bara att inte fylla brödet med för mycket – då blir det svårt att gapa och allt trillar allt ut.
Men är du hungrig – gör som jag och lägg upp alla ingredienser på en tallrik bredvid och ta fler bröd att fylla.
Smaklig måltid!
Ser supergott ut! Jag hade tagit quorn istället för kyckling då jag är vegetarian 🙂
Gud så gott! Nu blev jag jättesugen på det där! 🙂
Du lagar ju själv så mycket godare grejer San, men roligt att jag kan inspirera tillbaka en gång 🙂
Anna måste bara säga att du ser super fresh ut nuförtiden! Hejja du, du är en stor insperationskälla för många! Med vänlig hälsning Läsare från Finland
Tack snälla Emilia <3
Kram
Ah älskar snabba mattips. Blev en egen variant ikväll!
Å så gott det ser ut!
Vi har blivit väldigt inspirerad av dina wraps, äter det jätteofta! Tack för bra tips!
Kul Systarna Stark! 🙂