Skalet & fyllningen -kropp & tårta

jonas40

Tillbaka i stan är det inte bara tvätt, styrketräning och planering inför nästa resa som gäller – vi firar även den här mannen. Barnens bästa pappa, min bästa man, energisk som få, lika envis jag (vilket krockar ibland), en förebild för mig i samma bransch och som vi såklart vill fira. Skalet av honom har hunnit bli 40 år, men fyllningen är som en 18-årings. Jonas positiva och lättsamma inställning till livet var bl.a. det jag föll för. Och barnen avgudar sin lekfulla pappa.

Stort grattis babe ♥

present_j40Vad ger man en gammal man som har allt han önskar sig? Jag gjorde en liten låda med blandade presentkort, bl.a. på en fisketur med polarna och en weekendresa för bara oss två. Vart har vi inte bestämt än men mina föräldrar kan komma ner till Stockholm och vara barnvakter i höst. Han fick även en elgrill så att vi kan fortsätta med sommarens meny, samt fiskedrag till helgens tripp med Staffan Perman.

j40 hjalmar_j40Både Jonas och jag har tränat på förmiddagen och efter det överraskade jag med en lunch för några av de vänner som inte lämnat stan. Yngst i gänget var charmigaste lillkusin Hjalmar. Så söt att man smälter..

tarta40Sent igår bakade jag en tårta. Lite torr inuti, men med ett tjockt lager av chokladsmet, grädde och bär utanpå blev den riktgt smarrig.  Och fin (recept hittar du här, men utan grädde). Som en långsökt liknelse – tvärtemot Jonas som har ett gammalt (men även det vackert) skal och ett delikat inre 🙂

jonas_jag_ans

2 kommentarer
  1. Grattis till Jonas så här i efterskott 🙂 Vilken fin överraskning med lunchen och vännerna! Och er höstweekend! Ha en fortsatt fin sommar ❤

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras