Walk and work

Hur jag får inspiration till mina blogginlägg? Idéer till allt från stora projekt och jobbuppdrag till dagens middag? När jag tränar. Allra helst ensam och utomhus, men all form av rörelse blir som en transformator för fantasin. Den tid jag lägger på promenader, styrketräning och annat har jag igen tusen gånger om. Tillbaka på hemmakontoret är det bara att sätta allt i verk, planen är redan klar.

mob_ant

Men det är lätt att glömma. Ute i skogen texten helt klar, men saker och ting faller bort i en ny miljö. Så även om det tar någon extra minut att stanna upp och skriva ner sina idéer är det värt att ha som mall när jag väl sätter mig vid skrivbordet.

Dagens anteckning kommer vara inaktuell när jag väl skriver om mitt inplanerade ämne, men jag fick i alla fall reda på intressant fakta om Staffan Ring genom podcasten ”Drivkraft” i Träningsglädje TalksUltralöparen Staffan var en av alla grymma instruktörer vid Frisk & Stark Familj och framöver kommer han dela med sig av bra tips för er löpning.

5 kommentarer
  1. Bra att kunna ha med sig ett digitalt anteckningsblock 😀 Man kan ju behöva skriva handlingslista eller för all del, blogginspiration när man kommer på något bra 😉

    Tänkte på dig när jag lyssnade på mat och marginaler igår, de pratade ortorexi. Väldigt bra avsnitt! Synd att inte Jill var med bara, men både gästen och Anki hade som vanligt väldigt bra och kloka saker att säga! 😀

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras