Löpstyrka i film + tävling om Merrellskor

lop_inmotion

Nu öppnar In Motion with Anna & Milla äntligen upp med sin nya YouTube-kanal och en första träningsfilm i samarbete med MerrellDu har kanske sett att jag och Milla filmat en hel del under våren, och 3 veckor framåt kommer vi presentera 3 filmer med olika fokusområden inom löpning. Ni som befinner er i Stockholmstrakten har även chansen att tävla om likadana löparskor som vi har på oss i filmerna. Titta noga på miljön och ledtråden i slutet av varje film.

Veckans film handlar om löpstyrka. Vi ger dig olika övningar för ökad styrka i ben, rumpa, fotleder, core, samt balans, spänst och rörlighet – faktorer som gynnar din löpning om du stärker. Ett förslag är att köra alla övningar + kanske några egna som ett enskilt styrkepass, eller välja några favoriter att köra i anknytning till din löpning. Du kan träna hemma eller utomhus och behöver inte mer redskap än en parkbänk eller liknande.

Ett tips är att spara ner filmen och pausa den vid varje övning för att noggrannare studera tekniken. Här hittar du den på YouTube, en kanal jag rekommenderar att du börjar prenumererar på för att inte missa någon av våra inspirationsfilmer.

milla_QR1

Gör så här för att tävla* om ett par Merrell All Out Charge:

 • Spring och leta upp QR-koden som vi satt upp någonstans i Stockholm. Ledtrådar ser du på bilden ovan och i filmen, speciellt vid slutet.
 • Scanna QR-koden med mobilen, t.ex. med appen QR Scanner eller Bakodo som du laddar ner gratis från App Store eller Google Play.
 • Du får sen upp en hemlig kod i mobilen. Mejla koden till [email protected]
 • Den som först mejlar in rätt kod vinner skorna, värda 1 295 kr.
 • Lycka till!

*Du måste vara över 18 år för att delta och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

IMG_2959.JPG

Merrell All Out Charge är en sko jag hunnit testa vid mina promenader under våren. Perfekt trailsko för distanslöpning på ojämn terräng, men även för vandring. Den mönstrade sulan ger bra grepp, skon är lätt och bekväm med 6 mm drop och 20 mm dämpning, vilket ger en behaglig kontakt med underlaget. Dessutom väldigt snygga och min personliga favoritsko just nu.

I samarbete med Merrell.

4 kommentarer
  1. Sara – vad roligt att du tycker det. Ja, det kändes ännu mer rätt efter din föreläsning. Ett mycket kul sätt att jobba med marknadsföring på genom bloggen & speciellt i form av träningsfilm. Jag älskar både träning, träningsmode, att leka i iMovie & att samarbeta med någon som kompletterar mina kunskaper bra 🙂

 1. Toppen med tips på träning för ökad löpstyrka! Precis vad jag behöver 🙂
  Har bestämt mig för att lägga till 2 styrkepass i veckan och se vad det får för effekt på min löpning och även på mina cykelpass!
  Sprang Sthlm Marathon i helgen och nu laddar jag om inför debuten i Vätternrundan 🙂
  Kul, spännande och utmanande!

  Tack för alla bra inlägg och inspiration du delar med dig av här på bloggen Anna 🙂

  1. Linda – roligt att tipsen kommer till användning.

   Kul med dina lopp! Hoppas Maran gick bra i regnet, men det tvivlar jag inte på. Du är ju grym på långdistans 🙂
   Säker på att Vättern också går kanon. Stort lycka till!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras