Fit, fun and functional med tabata i film

milla_jag_rosa

Minns du att jag och Milla filmade en hel del till vår YouTubekanal och Facebooksida ”In Motion with Anna & Milla” i våras? Några filmer åt Merrell med löpstyrkeövningar, backlöpning och trail running som jag klippte ihop och även material åt Bodystore. Sen dess har en sommar gått, håret växt och vi båda har fått fullt upp på varsit håll. Jag hoppas vi snart får möjlighet att filma mer ihop, det är alltid roligare att göra saker tillsammans, men lagom till veckans fredagsfys har Bodystore använt materalet vi producerat åt dem och satt ihop en film lagom till veckans fredagsfys.

Med tabataintervaller tränar du snabbt och effektivt igenom kroppen med 20 sekunders arbete + 10 sekunders vila x 8. Här visar vi tips på 5 övningar med olika svårighetsgrad som går att köra hemma eller på gym. Lägg till fler övningar om du önskar eller kör vårt upplägg rakt av för ett 20 minuters helkroppspass.

Styrkeövningar:

  1. Rodd – med TRX/gummiband
  2. Enbensknäböj – med/utan stöd
  3. Armhävningar – med händerna upphöjda eller inte
  4. Sidorotation – med/utan vikt
  5. Axlar – enarmsdrag/axelpress

Fin fredagsfys friends!

Film i samarbete med Bodystore.

2 kommentarer

    Berätta vad du tycker

    Din e-postadress kommer inte publiceras