4e adventstävling 2016

4eadvent

Godmorgon! Röd och blank som en julgranskula i ansiktet presenterar jag bloggens näst sista adventstävling med fjärde ljuset tänt. Kortet tog jag efter gårdagens löprunda då det passade bra att visa upp en av veckans tävlingsvinster i skenet av adventsljusen – löpjackan från Röhnisch. Att bli tomteröd är annars också en bra målsättning vid din löpning, men i övrigt var jag stilfullt svartklädd.

vinter_lop_rohnSamma kläder satt på även igår, men bilden är ett par veckor gammal. Nu är det tyvärr bara is i elljusspåret i Lill-Jansskogen. 

Förstapristagaren i veckans adventstävling vinner denna snygga löparoutfit -Röhnisch Hedda Warm Tights och Hedda Warm Jacket. Du har kanske sett kläderna redan från mina Instagrambilder? Jag har testat dem ett tag och är supernöjd. Den varmfodrade och figursydda jackan med vacker brodyr. Samma sak på de fodrade tightsen med skön, hög midja – så fint med det påsydda mönstret över de varmfodrade partierna.

rohn_lopficka

Dessutom påsydda reflexband och tumhål i ärmen, men bäst av allt enligt mig – fickor med dragkedja som är stora nog att rymma mobilen men ändå tillräckligt tighta för att den inte ska hoppa runt i fickan. En sådan detalj är guld värd tycker jag. Fickorna och passformen har varit de avgörande faktorerna att jag endast använt den här jackan vid mina löpturer sen jag fick den hemsickad. Varm, rörlig, snygg och praktisk!

Och nu är det din tur att vinna denna grymma outfit eller en mjukgörande hudlotion som lyxigt tröstpris.

förra veckans adventstävling var rätt svar på frågan “Vad heter strumpmodellen Anna helst använder vid längdskidåkning från 2014 och framåt?” Gococo Compression Skiing, vilket de flesta också skrev. Varma, sköna kompressionsstrumpor jag använder både vid skidåkning och löpning. Liknande har 2 av er nu vunnit tillsammans med trosor. Ni presenteras nedan tillsammans med er 5 som vunnit varsin Body Lotion. Och här alltså ytterligare en tävling där 6 av er kan vinna:

rohn_vinst

Tävlingsvinster 4e advent

» 1 förstapristagare: Röhnisch Hedda Warm Tights och Hedda Warm Jacket
» 5 andrapristagare: Varsin NIVEA Express Hydration Body Lotion

Tävla så här:

 1. Svara i bloggens kommentarsfält på frågan: “Vad kallar Anna sina blå Röhnisch-tights? (Ledtråd! Använd bloggens sökfunktion).
  1. Partytightsen
  2. Smurftightsen
  3. Ipren-mannentights
 2. Motivera varför du skulle behöva denna löpoutfit.
 3. Ange även din klädstorlek om du vinner.
 4. Senast t.o.m. onsdag 21 december kan du tävla.
 5. Vinnarna kontaktas via mail och presenteras i nästa adventstävling på juldagen. Lycka till!

Vinnare av varsit kit med Gococo Compression Wool och Björn Borg Performance Underwear:

 • Emma Ryyti
 • Vivianne Olofsson

Vinnare av varsin NIVEA Smooth Caring Body Lotion:

 • Elenor Lindgren
 • Josefin brandt
 • Maria Grönnevik Nilsson
 • Anna Westberg
 • Ida Lindman

Stort grattis alla vinnare, lycka till om du tävlar den här veckan och till alla som läser – ha en mysig 4e advent!

** Inget betalt inlägg men sponsrade vinster av Röhnisch och Nivea Sverige. **

110 kommentarer
 1. ”Smurftightsen” kallas du dina blå från Röhnisch 🙂
  Jag skulle vilja vinna hela munderingen nog för att slippa dra på mig långkallingarna under de vanliga tightsen. Smidigt som bara den att bara ha ett par på bena och dessutom blir jag supersnygg när jag glider fram på slingan här i Gullbranna i nya tights och jacka 🙂 Stl L skulle sitta som en smäck!
  Ha en fin och mysig sista advent!

  1. Hej!
   Smurftighis.
   Kläderna skulle passa bra när jag transportspringer hem till mina föräldrar på julafton. Jag får ett rejält långpass och fler i familjen kommer för att möta upp mig under de sista km. Ett skönt och trevligt sätt att starta julafton på.
   Storlek M.

  2. 1. Smurfthights
   2. Vore toppen med kläder som är anpassat till kallt väder. Slippa ett av alla lager kläder som vinterlöpning innebär.🏃‍♀️
   Stl S på jacka och M på byxorna (om de är små i stl😊)

 2. Godmorgon!
  Smurftights kallar du dom. Jag är sååå ”snål” mot mig själv, springer i underställ + vanliga tights efter alla år som löpare, och jag har fortfarande samma jacka som jag köpte för fem år sedan, snål, hittar ingen som känns så bra som den jag har än fast den är helt slut i ytskiktet nu! Behöver verkligen en ny outfit men vad gör man när barnen alltid går före…..har ju hål i löparskorna också, och de är ju det viktigaste i löpargarderoben……så nu drömmer jag om ett snyggt set från Röhnisch! 🙂

 3. Svar nr 2, smurftightsen! Jag vill vinna för att kläderna är väldigt snygga och så har jag ingen varm löparjacka! Kort och gott! ❄ 🌞❄Hoppas nu på kyla och snö även här i Västsverige!!

 4. Smurftightsen kallar du dina blå från Röhnisch😊 Jag skulle vilja vinna dem för att jag helt enkelt behöver vinter-löparkläder! Speciellt en jacka som denna med ficka där mobilen ryms utan att hoppa i fickan när jag springer 👌 Min storlek är small (36)
  Trevlig fjärde advent Anna✨

 5. Smurftights! ☺ Här i ”norr” skulle jag verkligen behöva ha fodrade tights men jag kör med långkalsonger och ”vanliga tights”, blir irriterad varje gång jag drar på mig dem men ändå inte kommit mig dör att köpa vintertights!😆

 6. Du kallar dina tights för ”Smurftightsen” 💙 För det första så är de jättesnygga och vem vill inte känna sig snygg och grym in spåret! För det andra var det evigheter sedan jag köpte något nytt till löpargarderoben och dessa skulle verkligen få mig att byta ut mina håliga, gamla tights! Jag vill känna och se lika grym ut som dig när jag springer 😊 Strl M (alt.40) passar perfekt!

 7. 1. De blå tightsen är ju dina smurftights 🙂
  2. Alltså åh, jag älskar att vara utomhus och är en sån där jobbig jävel som ibland använder det uttjatade uttrycket om kläder och väder. Dessvärre har jag med åren utvecklat en sån enorm rädsla för att frysa (yep!) så jag har på mig kläder för ett helt kompani. Den där drömmen om att i vuxen ålder åka längdsskidor eller ge mig ut på en löptur i mörkret känns därför alltför långt bort. Tänkte att detta varma set (som dessutom var galet snyggt) kunde ta mig ett steg närmare 🙂
  3. Chansar på att jag är en S.
  Ha en härlig fjärde advent!

 8. Smurf taightsen!!! 🙋
  Jag har länge velat ha riktigt bra löpar kläder för vinterträning, så det inte finns några fler ursäkter att inte kunna springa på vintern. Med dessa på kroppen så kommer jag må toppen.
  Hoppas på ett Medium paket till Jul 🎄
  God Jul 🎄

 9. Åh, det är ju smurftightsen! Jag ligger här och feberyrar och drömmer om löpning i våra fina elljusspår. Då skulle ju dessa snygga kläder sitta som en smäck! Storlek M (38) behöver denna kropp.

 10. Smurftightsen! Jag skulle vilja vinna för att få motivation efter min diastas operation, jag har fått ok att börja springa men med många extra kilo är det tungt. Jag skulle behöva lite extra push och med bra vinter-löp-kläder är det alltid lite enklare. Det är det jag genom åren tyckt varit svårast att hitta. Tack för inspirerande blogg! Stl M, 38-40

 11. Svaret är nr 2: smurftightsen!
  Om jag vinner kommer jag förhoppningsvis komma ut på löparrundor även under det kyligare halvåret. Med ett sånt där snyggt set kan man ju inte motstå! 🙂 Jag har en förmåga att bli lite bekväm då och mest bege mig till gymmet även om jag vet hur skönt jag tycker det är när jag kommer hem från en löpar-runda, vinter som sommar. Så nu håller jag tummarna….
  Storlek: M (38-40)
  Trevlig 4:e advent och God Jul!

 12. Smurftightsen kallar du dina blå😊
  Den super snygga outfiten vill jag vinna och glida fram med på mina löprundor i vinter. Varma, snygga & praktiska helt perfekta för en löptokig tjej som mig.
  Jag har str s (36) om jag skulle ha turen på min sida😊

 13. Du kallar dom för smurftightsen. Skulle vara stor lycka att vinna denna outfit, då jag idag använder ”vanliga träningstights med överdragsbyxor, blir mycket lager på lager. Prestationen blir då alltid inte den bästa. Jag har storlek Small (36). Trevlig advent!

 14. Gomorgon 😊! Smurftightsen kallas de😊! Jag har äntligen hittat träningen som jag gillar och trivs med och hoppas att ett vinterset i str M gör att jag inte behöver frysa på mina löpturer i kylan ❄

 15. Smurftightsen kallar du de blå härliga Tightsen.
  Anledning till att dessa snygga varma löparkläder just borde hamna hos mig är egentligen ganska enkla. Den trasiga höften behöver ut och röra på sig och har blivit ordinerad löpning – i den annars välfyllda träningsgarderoben finns inget att ta på sig då löpning utomhus mitt i vintern inte varit men kopp av Te. Nu är det dags och jag behöver en spark i baken och ett paket med motivation 😉 (xs på underdel och S på överdel)

 16. Svaret är: Smurftights 🙂
  Jag skulle verkligen behöva dessa fina, varma löparkläder häruppe i Umeå nu under vintersäsongen. Jag ska i sommar springa mitt första lopp längre än 1 mil och vill så gärna kunna förbereda mig bra med utomhuslöpning. Just nu blir det mest löpband då jag saknar bra vinterlöpningskläder.
  Skulle fira eventuell vinst direkt med ett löppass i vårt vackra vinterland.
  Storlek Large passar mig perfekt!
  Kram och tack för en inspirerande blogg!

 17. Smurftightsen kallar du se blåa 😀
  För att hålla värmen i den jämtländskavintern önskar jag tights o jacka 💙❄️💚

 18. Smurftights såklart!!!
  Dessa måste man ju bara ha för att kunna ha en chans att hänga med din löpargladje och din inspiration till att löpa hela vintern ut! Tävlingsmänniska som man är -> jag springer när du springer och du utmanar mig till att bli en bättre löpare. Så även med denna tävling 🙂
  Stl M

 19. Smurftights är rätta svaret. 💙
  Jag vill gärna vinna de fna och varma kläderna. Jag har flera utmaningar som väntar till sommaren: Vätternrundan och BAMM (Björkliden Artic Mountain Marathon) och behöver nyttja all tid på att förbättra min kondition, även vinterhalvåret. Därför behöver jag vinna kläderna! 🖒 Storlek L passar bra!

 20. Smurftightsen såklart! Jag hade behövt vinna för tomten har börjat yra om att han ska ge mig en startplats till Göteborgsvarvet i julklapp, så jag ska komma igång med löpningen igen. Bara det att jag som f d utlandssvensk är mycket frusen och behöver ordentliga kläder om jag ska komma ut direkt efter jul. Storlek S har jag.

 21. Hej,
  Svar: Smurftights.
  Skulle bli super glad om jag vann dessa fina kläder. Idag springer jag med mina längdåkningskläder och skulle gärna vilja testa ett bra löpraset.
  Stl: Medium
  Glad 4:e advent

 22. Smurftights
  Jag behöver denna outfit då jag ska springa mitt första lopp (citybanan) men har inte börjat träna än pga det är så kallt. Jag har inte sprungit sedan skolan och jag är 44 år nu..så jsg behöver komma ut snart🙄
  Strl m 38/40

 23. Smurftights tror jag att du kallar dina fina blå för 🙂
  Jag vill vinna detta fina set, för att jag ska känna mig rätt, när jag är ute i de Jämtländska skogarna och springer, och känna att jag typ vinner. Löpning är bland det bästa jag vet, så när jag utövar det vill jag såklart känna mig ”het”. Sådär riktigt snygg, och med reflexdetaljer i trafiken blir jag trygg. Med Röhnisch från topp till tå skulle jag helt fantastiskt må. God Jul och Gott nytt År!
  Storlek XS tror jag skulle sitta som en smäck. Kramar från Sara

 24. Svaret är nr.2 smurftightsen.
  Jag åker mycket längd och springer när jag inte har skidspår i närheten. Jag har varit superduktig nu och har under en fyra månaders period klarat målet med att träna minst tre pass i veckan men jag har nog oftast klarat fyra eller fem. Tycker att jag därför förtjänst en liten belöning för detta. Håller tummarna!!!! Har strl M eller 38. God jul!!!🎄🏃🎿❄️💪

 25. Smurftights kallar du dom för…
  Jag skulle verkligen behöva en ordentlig varmfodrat löparset så jag kan hålla mig varm på mina löprundor tillsammans med min son i vagnen. Vi bor lååånnggt norr ut…:-) Strl M skulle passa…

 26. Du kallar dom för Smurftightsen. 😊
  Jag skulle vilja vinna för att jag skulle behöva lite ny motivation till att ta mig ut och träna – och precis som jag vet att du tycker så blir jag lite extra pushad och det känns lite bättre med nya, snygga, sköna och bra träningskläder. Jag har tappat motivationen och rutinerna den senaste tiden men jag vill verkligen börja träna varje dag igen, för jag vet hur mycket bättre jag mår av det, och med ett rättså stressigt nytt jobb är det ännu mer välbehövligt med träning.
  Jag tror att storlek M skulle passa bra. 😊

 27. Smurftights!
  Jag är i grunden en väldigt frusen person men när jag tränar så blir jag supervapen direkt. Så därför skulle jag behöva en värmande dräkt och inte lager på lager som jag kör idag. för vart gör man av dem längs löpturen om man inte bara springer i cirkel ? 😳
  Storlek M
  God jul!

 28. Hej hej, smurftightsen är det du kallar dina blå, och tänk vad bra om just jag kläderna från Röhnisch få. För hela vintern ska jag springa i snö och mörker så att jag till sommaren Stockholm maraton ”örker” (tänker dig lite dialekt)
  Vad snygg jag skulle känna mig och vara skulle jag vara, snygga träningskläder får mig att träningen klara. Tack Anna för att du ger oss alla en chans att vinna, nu hoppas jag att tomten just till mig ska hinna.
  God jul från Elin på livetikrokarna

 29. Rätt svar är nr 2, Smurftightsen. Efter ett benbrott förra hösten har jag denna höst gått ner drygt 11 kg och kommit igång med min träning igen! Jag varvar löpning, stavpromenader med funktionell träning. Ett varmfodrat set skulle därför sitta som en smäck! Storlek 38 el. M.

 30. Smurfthightsen kallar du dina blå thights!
  Detta set skulle komma väl till pass när tränar inför min sista det av Klassikern, alltså Vasaloppet! Då snön fortfarande lyser med sin frånvaro blir det mest löpning och rullskidor! Med ett så här snyggt set blir det lättare att hålla motivationen på topp!
  Strl M alt 38-40.

 31. Thightsen kallar du smurfthights!
  Varför jag vill vinna, är för att jag älskar att springa och mer och mer senaste åren då det hjälper min ångest att hålla sig någorlunda lugn, en skön runda i ute vare sig det är kallt eller varmt är som ren medicin. Älskar känslan att vart efter spåret släppa alla tankar och bli ett med naturen och sin egen andning!! Har förr om åren bara sprungit på band på vintern men i år har jag livat med själv att springa ute hela året då det ger mest!
  Stl jag skulle vilja ha om jag vann är nog XS.
  Glad 4 advent!!!

 32. Smurftights kallar du dom ”blåa”
  Hade blivit fantastiskt glad om jag haft turen att vinna detta setet. Älskar Röhnish, har till största delen träningskläder därifrån! Nu hade det ju passat perfekt med lite varmare träningskläder till löpning och utepass🏃😅 Håller✊🏻✊🏻
  Storlek M hade blivit bra om jag har turen att vinna🌟

 33. Hahaha smurftightsen kallar du de härliga blåa brallsen.
  Jag hade verkligen varit i behov av denna outfit. Trött på att palta på mig lager på lager vid kyligare löpning som bara knölar och skaver. Som studerande fembarnsmamma är det inte högsta prioritet på att införskaffa nya träningskläder till mig själv så detta hade varit en skänk från ovan. Vinner jag skulle jag vilja ha stl S.
  Varma kramar och önskan om en fin 4 advent önskar Johanna

 34. Smurftights!
  När det är mörkt, kallt och halt har jag svårt att motivera mig själv att gå ut och springa. Dessutom har jag svårt att klä mig rätt, antingen iskall i början men ok när flåset kommit igång eller lagom i början men så svettig att kläder måste tas av på slutet. Denna outfit från Röhnisch verkar perfekt för att hålla igång löpningen även på vintern.
  Stl L

 35. God Jul Anna och till din familj.
  Smurftights, är namnet på dina blå tights.
  När jag de få gånger löptränar, sker det inomhus för jag har inga bra kläder för att träna i kyligare temperaturer och i mörker. Jag har blivit större, mina träningskläder för utomhusträning är för små. Så denna klädvinst skulle ge inspiration till att kunna ta mig ut och träna, istället för att trängas i gymmet som inte är inspirerande för mig nu.
  Min stl är M.
  God Jul!

 36. Smurftightsen!
  Jag bor uppe i Dalarna. Ute i en mörk by. Reflexer är ett måste, speciellt eftersom mörkret faller så fort och gatlampor inte finns. Eftersom arbetet tar dagens ljus får jag springa i kvällens mörker och då är ju Rönischdressen helt perfekt! Önskar mig xs. Trevlig 4:e Advent Anna

 37. Smurftightsen kallas dessa smurfiga brallor!
  Löpkläderna skulle jag vilja vinna för att jag äntligen kan ge mig ut och springa efter att träffat den bästa sjukgymnasten som botat mitt onda knä- som ej hållt för löpning innan, mycket rehab och tjock pannben så se upp här kommer jag löpandes, i strl s i de finaste kläder fr Röhnisch!

 38. Smurftightsen kallas dom så passande! 🙂
  Jag skulle vilja vinna setet då min vinterlöparjacka precis gått sönder i dragkedjan 🙁 Stl S skulle sitta fint!

 39. Dina blåa snygga tights kallas självklart för smurftightsen!
  Jag skulle vilja vinna den fina löparoutfiten för att jag firar påsk varje år i Jorm och jag tycker att det finns inget bättre än att öka på löparturerna när man är i sköna Jorm under påsken i kombination med skidåkningen. Då tror jag att jackan och tightsen kommer att göra att man vill lägga på en och en annan kilometer extra. 🙂
  Storlek: S

 40. Smurftights!
  Älskar att springa året runt med hunden, men nu börjar gamla jackan bli sliten. Dyra i inköp är dom så önskar vinna stl S!
  💕🐾Erika

 41. Smurf thigtsen kallar du dom! Jag tränar inför Stockholm City Tunnelrace som går av stapeln i slutet av mars och den här vinsten skulle hjälpa mig i min träning så jag slipper ha för mycket kläder på mig.
  Storlek L skulle passa perfekt

 42. Det är ju Smurftajtsen!
  Jag försöker lära mig att springa och att springa utomhus och inte bara på löpband. Vaf skulle vara bättre motivation än nya snygga kläder!? 🙂

 43. Du kallar dom ”smurftights”
  här i Piteå där jag bor skulle ett sånt set verkligen användas! Idag frös jag när jag kom in från min löprunda i vanliga träningskläder. Strl S skulle passa mig 🙂

 44. Nr 2 smurftightsen!
  Jag har ett par gamla vintertights från Röhnish som jag fullkomligt älskar men, förutom att dom blivit för stora efter viktnedgång, håller dom på att släppa totalt i sömmarna (bor i dom på vintern för dom fungerar ju till alla utomhusaktiviteter och även inne i soffan hehe). Och en jacka till hade ju inte gjort saken sämre, andra kläder kan man ju ha på sommaren när det är varmt igen 😉 Storlek S skulle jag behöva 🙂

 45. Smurftights kallar du dem😁 Jag skulle bli fantastiskt glad om jag vann för kläderna är superfina, Rönisch gör kanonbra träningskläder och jag skulle verkligen behöva nya vintertights. Min storlek är M (40).

 46. Smurftightsen, det behövde jag inte ens söka på i bloggen för att veta 🙂
  Jag önskar vinna träningskläderna från Röhnisch av flera olika anledningar. 1) Röhnisch är mitt favvomärke, kläderna sitter så himla bra. 2) Jag har haft den tyngsta hösten i mitt liv, due to jobbet framför allt, och därför har träningen mot min vilja nedprioriterats. En nystart med nya kläder vore en lisa för en trasig själ och kropp. 3) Jag åker mkt längdskidor och vill gärna testa om dessa kläder funkar lika bra i detta syfte.
  God jul!

 47. 1. Smurftights kallats dem.
  2. Löpning är den träningsform jag främst utövar då en inte behöver nått mer än ett par skor och kläder och den går att utöva oavsett vart en befinner sig. Men för mig är löpning inte bara träning. De är även viktig för mig mentalt. Det är där jag reflekterar över saker och ting och många funderingar bli lösta under tiden. Löpningen hjälper mig att hålla kroppen iform så jag klarar mitt nattarbete där jag måste ha fullt fokus. Detta är en julklapp som skulle bli väll använd av mig. Om jag nu skulle ha turen att vinna så är min storlek M el 38. Vilket som så vill jag önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!

 48. 1. Smurftights 💙
  2. Har nyligen börjat jogga efter stressfraktur och skulle med denna outfit kunna fortsätta trappa upp träning utan att låta väder och vind sätta stopp!
  3. M
  Måste också säga att den bilden som jag möttes av idag på bloggen (den första i detta inlägg) var en riktig glädjespridare, du ser sprudlande ut och härligt rosig om kinderna 😊

 49. Smurfttights 🙂
  Jag har investerat i flera saker för vinterlöpning, pannlampa för mörka kvällar, bra strumpor som håller fötterna varma och skor så jag inte ska halka, men på resten av kroppen är det lager på lager på lager tills jag ser ut som en michelingubbe. Så om detta superfina set hamnar hemma hos mig skulle jag få mer rörelsefrihet när jag springer och jag skulle ju helt klart känna mig mycket snyggare. Så jag håller mina tummar 🙂
  Storlek M på jackan och L på tightsen.

  1. Smurftightsen! 😄
   Varför jag är i behov av värmande träningskläder är att jag har skiftat i storlek senaste åren, från anorexia till mycket större än mitt normala och till nu, något mellanting, vilket resulterar att jag inte har råd att köpa nytt hela tiden (student utan CSN bidrag) och springer/tränar därför i underställ med ett par tunna shorts över och en tunn långarmad tröja, vilket mina leder och knän inte alls tycker om! Hade varit guld med lite värmande plagg på kroppen så man kan fortsätta vara ute i den friska luften! 👍🏻☺
   Skulle turen ligga på min sida så skulle ett Par S i tightsen och M i jackan vara de som passar mig!
   Ha en mysig fortsatt 4e advent! ☺️

 50. Smurftights!
  Hej Anna! Jag önskar att jag vinner för det skulle vara en extremt lyxig julklapp för en löparfrälst student som precis klarat första terminen på Chalmers. Har precis börjat springa med en klubb i min nya stad också så den skulle komma väl till användning.
  Ha en riktigt God Jul!
  (stl xs)

 51. 1. Smurftightsen
  2. Detta är första gången jag springer även på vintersäsongen och har ”bara” ett par vintertights. Som tur är har det inte varit jättekallt varje dag så kunnat växla men jag anar att de kallaste vädret inte kommit än. Jag köper sällan nya kläder, dels för att jag är student men också för att jag inte har det som intresse. Därför skulle jag bli jätteglad för att få (och slippa själv gå till en affär) ett par nya träningskläder för att kunna vistas ute även i kyla.
  3. strl s i byxorna, xs i jackan
  glad fjärde advent!

 52. Åhhh, du brukar kalla dom för dina smurftights och jag tycker det passar så bra. För matcha med en vit top och du blir en smurf 😀. Om jag vinner kommer min man att jubla (jag också förstås) för då får han ha sina löparkläder i fred. Jag lånar (läs: tar) alltid hans tajts och jacka för jag har inga vintertajts. Storlek M tack. Önskar dig en fortsatt fin advent!

 53. 1, Smurftights är svaret på frågan.
  2. Har alltid pausat löpningen på vintern och saknar därav helt enkelt bra kläder för det. Skulle så gärna vilja prova och hade blivit riktigt glad om jag vann!! 🍀 (sen är ju snygga träningskläder en riktig boost för träningspeppen 😁)!
  3. Jag har storlek M.

 54. Smurftights!
  Jag har haft ett hemskt träningsår i år. I slutet av februari drabbades jag av en sjukdom som satte sig i luftvägarna. När det var som värst vaknade jag varje natt av andnöd och bara att gå ut och gå blev för ansträngande för lungorna och resulterade i andnöd. Läkarna visste inte vad det var. Jag som i normala fall tränar minst 4 ggr i veckan blev rätt så nedslagen då ett stillasittande liv inte är min grej. I slutet av september började andnöden äntligen klinga av och jag har kunnat börja träna så smått igen. Men jag är minst sagt tillbaka på ruta ett igen och i kombination med att mina luftvägar inte riktigt är fullt återställda så har jag mina dagar med högre nivå av frustration. Det hade ju varit superroligt om jag kunde vinna detta läckra kit så jag kan få en liten humörhöjare på min väg tillbaka i träningen! 🙂
  I normala fall har jag medium, men jag är rätt lång (183 cm) och är det kläder som är väldigt korta i längd är en large att föredra 😉
  God jul!
  Önskar Helena

 55. Smurftights 😄
  Eftersom jag är en fattig student ( fast jag är 41 år 😊) har det inte riktigt känts motiverat att köpa vinterkläder för löpningen. Så jag har häckat inne på gymmet fastän jag egentligen älskar vinterlöpning ute!
  Storlek M om jag vinner 😊

 56. 1. Smurftights
  2. Jag önskar mig snygga vinter löpningskläder för att få en extra krydda till motivationen inför min löpningsatsning som börjar efter nyår. Målet är att korsa mållinjen på mitt första maraton.😃
  3. Storlek Small.
  Tack för all inspiration Anna! ❤️

 57. De kallas för 2. Smurftightsen 😀
  Jag skulle gärna vilja vinna dessa plagg (byxor i L och jacka i M) av den enkla anledningen att jag snart ska börja träna mot Göteborgsvarvet, och jag som normalt sett är en ”finväderslöpare” behöver bra kläder för att ta mig över tröskeln och ut. Dessutom behöver jag nya skor, och att köpa både och kan bli dyrt, speciellt som jag var sjuk två gånger på två månader, vilket gav mig lägre lön, väldigt olägligt 🙁 Så ingen vore lyckligare än jag för detta tillskott i garderoben 😀

 58. Måste såklart vara smurftights 😂
  Vilken perfekt tävling att vinna. Här har du tjejen som älskar att träna, dock så har jag inga bra ”ute-kläder” och ekonomin senaste året har inte gått som planerat pga yrkesbyte. Jag hjälper andra i min vardag men prioriterar inte alls mig själv. Detta skulle bli en perfekt julklapp till mig själv. God jul till dig! 🎅🏼🍀✊🏼

 59. Svaret är 2, smurftightsen!! 💙
  Den senaste tiden har varit som en lång lätt nedåtlutande backe för mig, högskolestudier, många ny konflikter med min 9-åring, krav och hamsterhjulet har snurrat snabbare än någonsin känns det som.
  Jag har själv valt att stanna upp, andats, lägga energi på rätt ställen och sökt stöd just för att inte ramla in i den omtalade väggen.
  Mitt i allt finns träningen som ett andningsrum, och just att ge mig ut i naturen är där allt känts som bäst. Nu när det är kallare drar jag lite på det då det är svårt att klä sig bra, så det skulle vara supernice att vinna denna snygga dress!
  Om vinst, så storlek L! 😊

 60. Det är dina Smurftights 😊.
  Ett Vinterset står högt på önskelistan, att slippa krångel med dubbla tights och flera tröjor i vinterkylan skulle göra det enklare och motivera sig att komma ut på en tur, även om inte vädret och inspirationen är på topp. Stilrent, snyggt och praktiskt 👍 Håller tummarna. Strl L.

 61. Hej, jag vill vara med i tävlingen och vinna Rönisch tights och jacka. Jag vet att det är ”Smurftightsen” son är svaret på frågan.
  Jag heter Maria och jag började träna sommaren 2016 under min sjukskrivning. Utmattning. Jag trodde inte fysisk träning var så pass bra för min utmattning som den har visat sig vara. Jag mår bättre och jag känner mig starkare både mentalt och fysiskt. Jag känner mig snyggare också!😁 Det hade varit en kanonfin julklapp till mig om jag vann tävlingen. Jag behöver inspiration till träningen och kanske kommer jag ut i skogen ännu mer för att löpa. Jag promenerar mycket med min hund nu. Jag har börjat studera Anatomi och sjukdomslära nu och fått veta hur viktigt det är att belasta skelettet för att det inte ska brytas ner.
  Om jag vinner så har jag stl.38.
  Håller tummarna för att jag blir den lyckliga vinnaren. Kram! Tack för träningsinspiration Anna. Hälsn. Maria Thelin.
  Instagram: systernyfiken

 62. Smurftights
  För nya motivation till att börja löpträna igen efter ett halvårs uppehåll efter att jag stukade foten rejält i löpaespåret. Nu när foten känns ok igen har jag svårt att komma igång igen, men med de här härliga löparkläderna måste jag ju bara ta mig ut.
  Strl L

 63. Smurftights såklart!
  För en löpfrälst tjej som fryser väldigt lätt vore de varmfodrade kläderna perfekta för att kunna fortsätta springa även under vinterhalvåret. Något jag inte testat på förrän nu. Varför har jag aldrig gjort det innan? Luften är helt magisk att springa i under hösten och vintern. Har alltid varit en löpare som springer när förhållandena är av varmare temperatur. Men inte i år. Dock saknas varma smidiga kläder som inte hindrar en eller känns för bylsiga på kroppen.
  Har storlek xs

 64. De kallas smurftights!
  Jag skulle vilja vinna därför att jag älskar att springa men är frusen av mig, vilket hindrar mig från vinterlöpning. Dessa plagg såg väldigt varma och sköna ut! Strl XS om jag vinner

 65. Smurftightsen, och jag är strl M.
  Efter 1,5 år utomlands och på resande fot bubblar jag över av träningslust och ser verkligen fram emot att komma igång med träningen – och detta snygga löparset skulle definitivt göra att jag tar mig från gymmet och ut i löparspåret också!

 66. 2. Smurftightsen!
  Jag önskar att vinna eftersom jag verkligen älskar att springa. Men jag springer dock aldrig under vintern då jag helt enkelt tycker att det är kallt och inte har några kläder som passar. Om jag skulle vinna skulle alltså jag kunna speinga året om, i alla väder! Jag har storlek L i tights och XL i jacka.

 67. Smurftights! Och jag smurfar verkligen nya kläder som är anpassade efter nuvarande årstid. Jag har relativt nyligen flyttat och där jag bor nu har jag en bit till gymmet så mer träning måste nu ske utomhus hemmavid.

 68. Smurftights! Men eftersom du råkat tvätta dem med något rött så passar de även på party!
  Jag vill springa året om, men inte frysa…Vill gärna också vara snygg! Bra att komplettera med några extra reflexer!
  Stl 42/L, om jag har turen att vinna!

 69. 1. Smurftights!
  2. Behövs det verkligen en motivering 😏 Man kan väl inte ha för mycket träningskläder? 😛
  3. Strl L

 70. Smurftightsen! Jag har lovat mig själv att börja springa till jobbet en dag i veckan. Det vore peppande att få så varma och fina kläder att jag inte har några som helst ursäkter att vänta till våren. Storlek S.

 71. Smurftajts kallar du de.
  Jag skulle bli oerhört glad om jag vann detta flashiga set då jag inte har pengar att spendera på nya vinterlöparkläder. Har sprungit med samma plagg i sju år och kan ärligt erkänna att de egentligen borde kasseras. Trots evigt tvättande i ättika och vädring luktar de fruktansvärt och är lagade lite överallt. Här uppe i norr blir det vissa vinterdagar runt -25 och att då få kuta den dagliga rundan i fräsha, hela och värmande plagg skulle vara fantastiskt! Har storlek Medium 🙂

 72. Smurftightsen!
  Jag hoppas verkligen att jag vinner detta löpset, så jag får motivationen att springa utomhus i det vackra vinterlandskapet istället för att hålla mig iinomhusmiljö. Är för tillfället långtidssjukskriven och mår så mycket bättre av frisk luft och motion. Lättare att motivera sig för en löprunda utomhus utan att behöva klä sig i massvis av lager…. Stl S ( om jag har den stora turen att vinna).

 73. Smurftightsen
  Jag springer just nu varje tidig morgon innan arbetet, har än så länge varit minus tio grader som lägst. Har precis fått icebug skor av min man, skulle även behöva vinterkläder, springer nu med lager på lager.
  Har storlek small.
  Med vänlig hälsning Christina

 74. Anna kallar dem för smurftajts!
  Jag hoppas på att vinna outfiten för att kunna vara rätt klädd efter väder OCH snyggt klädd i Röhnisch outfit när jag återgår till löpning efter 1,5 års uppehåll! Operation och skadeproblem har hållit mig tillbaka men nu, med en fantastiskt duktig sjukgymnast som styr mig framåt har jag fått ok att börja springa 2 gg/ i veckan och längtar efter adrenalinkicken och den friska luften!

 75. Smurftights
  dena jacka ar sa finn jag har set denna nar jag var i sverige fora veckan tyvärr inte kopt den Och har i holland hitta jag ingen
  skulle vara den perfekten julklapp

 76. Anna kallar dem för smurftajts!
  Jag hoppas på att vinna outfiten för att kunna vara rätt klädd efter väder OCH snyggt klädd i Röhnisch outfit när jag återgår till löpning efter 1,5 års uppehåll! Operation och skadeproblem har hållit mig tillbaka men nu, med en fantastiskt duktig sjukgymnast som styr mig framåt har jag fått ok att börja springa 2 gg/ i veckan och längtar efter adrenalinkicken och den friska luften!
  Storlek – Medium

 77. Smurftightsen, såklart! (Vad annars? :))
  Jag vill så otroligt gärna vinna, och en fantastiskt bra anledning är att jag framöver ska slippa lager-på-lager-på-lager-på-lager-på… ja, ni fattar vilken stil jag kör när kylan slår på. Öppnar träningsgarderoben och tar på mig allt för att slippa frysa, saknar helt enkelt varmfodrade plagg i min löpargarderob.
  Blir jag den lyckliga stjärna som vinner så önskar jag stl S.
  Fortsatt glad fjärde Advent!

 78. Svaret på frågan är nr 2: smurfthigtsen
  Började mitt 2016 med ett disckbråck i nacken börjar sagta sagta ta mig tillbaka med några promenader i veckan ,en kropp ur form och en hjärna som vill mer. Har precis fått mitt träningsförbud upphävt så löpning ett tag känns som bästa starten, behöver nya fodrade kläder både för värme och motivation! Vilken julklapp de skulle bli till mig själv, jag hoppas!! Stl m behöver jag 🙂 God Jul

 79. 1. Smurftights
  2. Det här är ju drömmen om man skulle ha turen med sig. Jag har inte räddat jorden eller gått ner i vikt (det här året heller)… men har börjat träna igen lite smått och just nu är jag gravid med vårt andra barn. Träning är så avkopplande och jag har verkligen hittat harmonin i mig själv. Då min sambo jobbar blir det att jag sticker ut och joggar rätt så sent om kvällarna… eller lufsar som jag säger. Då är det alltid mörkt, så reflexerna hade kommit till stor nytta och jag slipper de böjbara jag har runt armar som och vrister -som min man försett mig med (ser ut som jag jobbar på trafikverket eller nåt ). Kärleken är underbar, visst! 🙂 Jag har alltid drömt om en hel outfit från Röhnish men just nu är ekonomin sådär så vi har bestämt att inte köpa några klappar i år till varandra jag och min man. Men att vinna har vi inte sagt något, så detta skulle bli världens bästa julklapp till mig själv! Håller tummarna.

 80. Det är självklart ett par smurftights. 😀 Om jag skulle vinna det här snygga vintersetet från Röhnisch så skulle det hjälpa mig att nå mitt stora träningsmål 2017, Linköpings halvmaraton 11/6. För ska jag klara det måste jag börja löpträna NU och göra det i alla väder. Setet skulle höja min motivation rejält. Om jag vinner vill jag ha strlk L.

 81. Smurftightsen.
  För att orka i en hektisk vardag med omsorg och ansvar för andra människor behöver jag regelbundet komma ut i skogen och ”lufsa”. Nya löparkläder ger den inspiration och motivation jag behöver (plus att läsa din blogg).
  Storlek Small.

 82. 1. Du kallar dom blå tightsen för smurftightsen.
  2. Det skulle passa så bra med fodrade träningskläder för mig här uppe i Örnsköldsvik när jag ska träna löpning och skidåkning inför Helsingborg maraton 2017, det blir mitt första maraton och jag känner mig så taggad!! 🙂
  3.Jag har strl S.

 83. Smurftightsen!
  Jag skulle behöva vinna tightsen och jackan eftersom jag inför denna vinter saknar en praktisk löparjacka för vinterväder. Och tights kan man aldrig ha för många av! Tänker mig även använda kläderna vid längdskidåkning.
  I storlek behöver jag L !

 84. 1. Smurftightsen
  2. För att mina fodrade löpartights har sett sina bästa dagar och är utslitna, fodrad löparjacka har jag inte ens någon.
  3. Storlek L.

 85. Smurftightsen!
  Står i begrepp att bygga hus, precis intill de grusvägar jag brukar springa. Detta gör att mina utgifter just nu är begränsade, dvs de rymmer inte en löparoutfit för vinterbruk….:(
  Därför skulle jag bli oerhört att glad och tacksam över att vinna denna fina och praktiska outfit!
  Storlek: S

 86. Smurftightsen😊👍🏻
  Har just börjat tillfriskna från Hypertyreos och har nu kunnat smyga igång träningen äääntligen och är såå sugen på att kunna springa igen. Den fina outfiten är precis vad jag skulle behöva för att peppa mig själv trots att jag på många sätt får börja om på ruta 1😔
  Strl M

 87. 1. Smurftightsen
  2. Jag har anmält mig till Salomon 27K i Åre 2017. Det är ett högt uppsatt mål för mig, eftersom jag aldrig sprungit så lång, men också ett mål som motiverar mig enormt. Vägen dit är väldigt lång och jag har precis börjat med uppladdning inomhus. Nu vill jag även köra igång med vinterträning utomhus och då behövs verkligen ett varmfodrat ställ.
  3. Storlek M tror jag passar bäst.

 88. Smurftights!
  Skulle verkligen bli överlycklig om jag fick vinna sådan fin vinterlöparoutfit!! Den skulle verkligen hjälpa mig att passera mållinjen i min maratondebut i mitten av januari!
  Storlek M skulle passa fint, fast om det är små storlekar passar L bättre. 🙂
  Stor julkram till dig Anna!

 89. Smurftightsen kallas de blå snyggingarna.
  Här i norrland är det en lång vinter och rejäla kläder behövs. Jag brukar använda min mans längdjacka när jag springer på vintern men det skulle vara gott att ha en egen som dessutom rymmer mobilen utan att skvalpa runt på magen.

 90. Bättre sent än aldrig, har missat att tävla på de andra tre, så slänger in mitt bidrag i denna tävling.
  Svaret är smurftights.. .. Och efter 1 års utmattningsdepression, vilket resulterat i att jag inte heller orkat träna, å kommer här min motivering;
  Röhnisch har så snygga kläder,
  passar bra i alla väder.
  Jag behöver kick i baken,
  börja springa, dock ej naken.
  Detta set jag önskar mig,
  då flyger jag snabbt fram tjohej!
  Strl M/L på byxa och L/XL på jackan
  Kram och God Jul!! Vi kanske syns i nyår =)

 91. Smurftightsen är svaret på frågan! Jag skulle så gärna vilja vinna de här träningskläderna då jag är i en motivationssvacka just nu. Det har varit mycket i skolan, är halt ute, snorar o.s.v Ursäkterna är många men nu skulle jag verkligen behöva ta tag i min träning igen och om jag vann dessa supersnygga kläder är jag övertygad om att det kommer bli lättare att ta mig ut. Har storlek M.

 92. Du kallar dem dina Smurftights! Något jag lagt på minnet då jag själv har ett par knallblå tights som jag brukar kalla mig för smurfen när jag springer i 😉 Jag önskar vinna dessa härligt varma vinterkläder då jag gör samma misstag varje år. Köper kläder till barnen så att de är ”fullkittade” inför vintern men glömmer mig själv. Jag är lite som SJ som blir lika förvånad varje gång vintern kommer, trots att den kommer varje år och trots att jag älskar snö och vinter. Älskar att vara ute på vintern men brukar frysa en del på grund av fel kläder (när man letar upp sina gamla avdankade löpkläder som både har tappat form, färg och funktion eller när man drar på sig sin alldeles förstora dunjacka som har tappat allt dun). Att få vinna detta fantastiska set hade gjort att jag för en gångs skull kunde få hålla värmen i vinter och dessutom få känna mig lite snygg i löpspåret! Jag har storlek XS.

 93. Du kallar dina blåa tights för smurftightsen 😊 Röhnisch gör så sköna och funktionella kläder och snygga såklart 👌 Jag vill vinna detta löparset så jag är kittad inför vidare vinterlöpning och inte behöver tänka på lager på lager och kunna vara bekväm på löpturen med riktiga vinterlöparkläder. Har satt upp ett mål att springa winterrun 2017 (inte anmäld än😬) Om jag skulle vinna detta set skulle det vara en motivator att anmäla mig till loppet och köra på med löpträningen. Strl S i jacka och XS i tights.

 94. Smurftights!
  Åh, vill så gärna vinna löpar-outfiten. Jag är föräldraledig med en liten 4-månaderstjej så just nu blir det många långa promenader där jag tror kläderna funkar minst lika bra som i löpspåret när jag kommer igång igen. Som ammande mamma är jag dessutom en riktig liten torris så om min motivering inte står sig i den stenhårda konkurrensen så skulle även ett tröstpris sitta finfint. God jul!

 95. nr 2: Smurftights.
  2012 sprang jag in i ”springväggen” som jag kallar den. Detta efter 5 år av göteborgsvarvet, diverse smålopp samt kronan på verket. Berlin Marathon. Efter detta fick jag nog. Har inte sprungit något alls efter detta utan enbart varit på friskis och dansat. Så i våras skadade jag mitt knä på ett av passen. Har haft så mycket problem med att gå. Kände mig instängd och blev nedstämd. Som del av min rehabilitering började jag att promenera, ut i skogen. Hösten 2016 var så fin och jag fick feeling och började springa igen men det gick inte för knäet eftersom det blev blodfyllt och svullet igen. Nu är jag äntligen opererad, det var en broskbit som ställde till det och kommer bli fullt återställd. Men får inte belasta fullt förrän v 9 på sportlovet då vi passande nog ska åka längdskidor. Så jag skulle bli så glad över Hedda dressen att åka i och sen så småningom börja springa i igen. Tror att L skulle passa mig. MVH Emma

 96. Smurftights 🙂
  Jag vill min dotter – som hittat tillbaka till glädje i livet till stor del genom gymmande och speciellt löpning, samt promenader ute i alla väder – ska få dessa för fortsatta äventyr och välmående 🙂 (och apropå smurftights – så hon slipper se ut som en blå smurf i sina ovarma byxor 😉 )

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras