Pressfrukost för Röhnisch Runners Delight

Röhnisch Runners Delight limited edition.

Röhnisch somriga löpkollektion som släpptes tidigare i veckan. Du har säkert sett bilder av de ljusa löpkläderna med blå blommor och gul kontrastfärg i flödet under veckan? En kollektion som lever upp till sitt namn att vara en ”delight”, ren fröjd!
I onsdags morse var jag och en gäng flower power-brudar bjudna på pressfrukost där delar ur kollektionen testades. Journalisten/löpcoachen/sociala mediestjärnan Petra Månström höll i löpintervaller som jag tyvärr inte kunde vara med på, eller orkade rättare sagt – efter ett event jag varit med och arrangerat för SportHälsa kvällen innan (berättar mer sen). Istället mötte jag upp tjejerna vid slutet av passet för en gruppbild vid Brunkebergstunneln innan frukost i Urban Deli´s matstudio.

Ivriga Instagrammare i blåklint och solgult, som vanligt nästan för fina plagg för att svettas ner, men funktionen är genomarbetad och löpvänlig. Breda reflexer som verkligen syns i mörkret på dina tidiga eller sena rundor. Luftiga ryggar och skärningar som ger rörelsefrihet. Material som andas och samtidigt skyddar mot vinden. Och inte minst – vackra print. Känslan av att springa som en svajande sommaräng.
Till kollektionen finns även löpkjolar, t-shirst, shorts och linnen, men det var inte aktuellt den morgonen. Det var en riktigt grå och blåsig Stockholmsdag, men som fick ljus och värme av kläderna, vänliga själar, te, chiapudding med äppelkompott, grön juice och en wrap med rödbeta och fetaost.

Att träffa vänner i branschen är alltid en minst lika stor del som att kika på nyheter för mig. Förutom att prata med Röhnisch grymma designers var jag extra nyfiken på att höra om Terese nya jobb, att få en snackis med KarinPetra med flera. Vänner, kollegor och samarbetspartners är otroligt värdefulla. Jag älskar att höra om deras liv och syn på saker och ting.
Det har varit en händelserik vecka. Såpass att jag knappt hunnit med själv, men jag lovar att berätta mer i morgon. En ”veckan ur mobilen” istället för bara helgen får det bli, men först en solig dag med mina små. Ha en riktigt skön helg du med. Kram!

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras