Sveriges bästa hälsobloggar – topp 10


Här sitter jag under ett träd och är glad. På grund av en rolig nyhet som spreds i sociala medier i måndags, som du kanske redan sett men som jag också gärna vill fira här. Att min blogg rankas som en av Sveriges bästa hälsobloggar 2018 av företaget Cision. Det gör mig så glad och stolt, för det ligger ändå mycket engagemang och tid bakom allt du får ta del av här. Sedan 9 år tillbaka. Och som jag även idag värdesätter högt, trots att jag har ett annat heltidsjobb.
Bloggen och du som läser har blivit som en/flera familjemedlemmar, som jag månar om och som betyder jättemycket för mig. Därför känns det såklart roligt att det jag skriver uppskattas och det är en ära att få vara en av landets hälsobloggare som når ut. Att få vara med och påverka med det jag tycker är viktigt inom hälsa.
Glad blir jag också eftersom listan är baserad på flera parametrar än bara antal läsare eller personligt tyckande. I Cisions lista grundas bloggarnas placering på antal inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och popularitet i sociala medier. Det vill säga engagemang – både av bloggaren och dennes läsare, som tyder på att innehållet ger värde och berör. Därför vill jag även att du ska ta åt dig en del av äran, som är en del av bloggen genom att kommentera, dela och länka – eller bara läsa. Tack! ♥

Ett glädjehopp från påsken i Jorm förra året är på sin plats, både med tanke på känslan och att du snart får följa med mig dit igen.
Med på listan finns även flera av mina vänner och bekanta. Stort grattis till er med grymma bloggkollegor! Du som läser följer säkert någon/flera av dem redan, annars kanske du hittar någon ny inspiratör i listan nedan.

Sveriges bästa hälsobloggar 2018 – topp 10

 1. PT-Fia
 2. Anja Forsnor
 3. Annika Sjöö
 4. Passion för hälsa
 5. PT by Emma
 6. Anna Lissjanis / Trend o träning
 7. Fitness & Hälsa
 8. Terese Alvén
 9. Leva Sunt
 10. Elin Kjos


Min blogg finns även med på sportbloggare.com, en sportsida där du hittar inspiration från flera olika träningsbloggar. Som sagt – fantastiskt roligt att få vara med och påverka i olika sammanhang, med det jag tror kan ge små ”aha” mot hälsa. 

6 kommentarer
  1. Ja, jätteroligt! Tycker det är kul att vara på samma lista som dig med Karin. Grattis och kram tillbaka! 🙂

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras