Multifunktionella sockeplast för vuxna – produkttest av Skinners

Solhälsningar till den riktiga.

Skratt från ett gäng som jag tror förberedde en möhippa i bakgrunden, plus liten tjej som ”nästan cyklade på en fjäril, men lyckades veja undan” (högljutt till sin pappa). Inte den mest meditativa, men väldigt avspänd stämning med vind i håret och myror på benen, samtidigt som dom däri lugnar sig. Djupandning, anspänning och kittlande gräs mellan fingrarna under avslappnande savasana. Somnade nästan.

Min lördagsyoga bjöd på 100% LIV när SATS hade flyttat ut sin yoga till gräsmattan utanför. Så bra initiativ.

Test av Skinners – känsla av markkontakt och samtidigt skydd för fotsulan

Under passet testade jag ett par Skinners som jag fått hem produktprov av från polarna på Polhem PR. Detta är alltså inget betalt samarbete, men det händer att jag testar produkter ändå för att kunna visa dig nyheter. Eller låta bli om det är något jag inte gillar, men de här kan jag rekommendera.

”Socks are not enough and shows are too much? Skinners can replace both.”

Nja, jag kommer inte ersätta alla mina skor med Skinners, men vid många av mina träningspass. Jag älskar verkligen att känna markkontakt under foten, oavsett om det är ute eller inne och även en sån sak som att de tar minimal plats i väskan är ett plus. Bra grepp har de också av en grov, halkfri sula.

skinners hip-thrust annalissjanis

Löpning och promenader ska de också funka fint vid för extra känsla och funktionell träning av fötter och resten av kroppen, men det har jag inte testat än. Och simning – Skinners måste ju vara ultimata vid swimrun eller bad med oskön botten. Får ta med mig dom upp till Jorm i sommar och tills dess är det på gymmet de används.

Igår vid ett styrkepass på Stureplan. Lite ”back to förskolekänsla” att smyga runt i sockeplast, men jag ser ändå många träna i strumpor så känner mig ändå inte udda.

Gårdagens snabba sockeplastpass om du söker idéer:

  • Overhead squat med pinne + kettlebell front squat med 3 sek stopp i bottenläget (där jag trycker ut knäna för att sen vända lugnt och kontrollerat upp igen), 10 rep x 3 superset
  • Sumo-marklyft + hip-thrust, 10 rep x 3 superset

Mellan detta mjuk rörlighetsträning och coreträning. 30 minuters good enough innan jag cyklade vidare till jobbet. I vanliga skor då.

Kram! /A

 

4 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras