1a adventstävling – vinn en Abilica BalanceBoard Labyrinth

1a advent

Godmorgon till bloggens 1a adventstävling!

Det har blivit tradition att ”leka tomte” sen några år tillbaka, den här gången med en Abilica BalanceBoard Labyrinth i säcken. Stämningsfullt, precis som att tända ljus och montera pepparkakshus här hemma.

Julen är ofta en hektisk tid med allt som ska tryckas in utöver det vanliga, men samtidigt älskar jag det här. Förmodligen ett arv från min mamma som är julexpert och fyller huset i Jorm med tomtar, lingonris och allt du kan tänka dig i pyntväg. Jag är inte lika pyssling, men bortskämd med att kunna resa mot desto mer. Det är dit jag själv räknar ner, till ledig tid med hela familjen samlad, Jämtlands skönhet, mysfaktorn och den goda maten. Inte lika mycket till julklapparna, men något vill jag ändå skämma bort dom jag tycker om med – inklusive dig!

Abilica BalanceBoard Labyrinth

I år är det aktivitetsprodukter från Abilica Active du kan tävla om, i lucka 1 en Abilica BalanceBoard Labyrinth som utmanar balansen på ett lekfullt roligt sätt. 

”Här aktiveras hela kroppen när det gäller att balansera brädan i olika vinklar för att få den lilla kulan att röra sig genom labyrinten till målet. Du kan anpassa höjden och svårighetsnivån på brädan och låta hela familjen vara med och testa. Här krävs det koncentration, vilja och bra balans. Ju mer du övar desto snabbare kan du styra kulan rätt, så fortsätt att testa och testa och testa.”

Abilica BalanceBoard Labyrinth

Tävla så här:

 1. Svara i bloggens kommentarsfält på frågan: ”Vilket år lanserades produktserien Abilica Active?” 
 2. Motivera varför du skulle vilja vinna denna Abilica BalanceBoard Labyrinth?
 3. Senast t.o.m. torsdag 5 december kan du tävla. Vinnaren kontaktas sen via mail och presenteras i samband med nästa adventstävling.

O.B.S. Dina kommentarer dyker inte upp på en gång, jag måste godkänna dem först p.g.a. spamfilter. 

Önskar dig en mysig 1a advent och lycka till om du är med och tävlar. Kram! /A

15 kommentarer
 1. Den lanserades 2002.

  Denna vill jag testa på mina barn och mig själv.
  Bra för balansträning och ett perfekt hjälpmedel att få till endel träningar hemma
  För en hockeykille som Birk måste ju denna vara suverän 🙌🏼

 2. 2019. Jag har ett väldigt stillasittande barn hemma. Hon har vid det här laget testat på det mesta. Från simning till styrkelyft. Men hur hon än försöker känner hon sig obekväm i situationen. Hemmaträningsredskap som tex denna kanske skulle kännas bättre då hon slipper blickar och uppmuntra till lek och i längden regelbunden träning!

 3. 2019.
  Mina fotleder har tendens att vika sig lite då och då så den här vore perfekt! Det bästa av allt är att barnen 5 och 2.5 år gör som mamma gör och älskar att hemmaträna med😊. Det är den största vinsten om barnen får med sig från att dom är små att det är roligt och viktigt att röra sig.

 4. Hej Anna!
  Jag har i långt över ett år haft en jobbig arbetssituation vilket resulterat i utmattningssymptom, fysiskt bl a stelhet, konstig värk i kroppen, spänningsyrsel etc. Kroppen börjar svara igen, och jag behöver börja stärka upp den på alla vis. Blev så glad när jag såg ditt inlägg då jag funderat på en sådan, vill verkligen bli en bättre golfare igen till nästa år och en balansbräda hjälper mig absolut på vägen dit. Abilica active lanserades i år, 2019.
  Önskar dig en fin första advent !
  /Riitta

 5. Jag tror Abilica active lanserades 2019.
  Vi kämpar på med att försöka minska stillasittande och skärmtid hos våra barn. Vi har nyligen introducerat gemensam familjefys och labyrint balansplattan skulle bli ett roligt inslag i den.
  Tack för en bra och inspirerande blogg!

 6. 1. Iår 2019
  2. Jag har taskig balans s♪4 den skulle behöva tränas upp. Dessutom behövs det nåt för att få ungarna att komma bort från telefon och tv.

 7. 1) 2019
  2) Har ganska så aktiva barn med träningar, vilket resulterar i att det är mkt skjutsningar på em/kvällen. Denna skulle vara jättekul att vinna för att även vara aktiva här hemma. Stärka lederna och fokusera.

 8. Vilket år lanserades produktserien Abilica Active?
  Svar: 2019

  Hade varit fantastiskt både för mig och dottern att leka loss med denna. Vi behöver bägge träna på balansen, och denna balansbräda utmanar balansen på ett roligt och lärorikt sätt. Det bästa är ju dessutom att den inte tar så stor plats vilket gör att man enkelt både kan förvara och använda den här hemma i hemmet. Älskar produkter som uppmuntrar till rörelseglädje!

  Kram Sanna

 9. Lansering: 2019.
  Motivering: Barnen och vi vuxna gillar både fysiska och mentala övningar, och detta är ju en perfekt kombination! Bra komplementsträning till all organiserad träning!

 10. i år, 2019

  Min sjukgymnast gav mig träning på balansbräda mot min ryggradsreumatism. Men balansplattan finns på sjukhuset så jag kommer inte åt den längre. Det skulle vara bra med en egen, hemma!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras