Vinn startplats till Helsingborg Marathon, merch och personliga träningstips

Saknar du tävlingar?

Här i bloggen, ja, men jag menar även i form av lopp? Nu kan du få både och genom dagens inlägg där du kan vinna en startplats till Helsingborg Marathon 5 september. Du har kanske sett att jag själv ska vara med i loppet? Och nu har jag alltså möjlighet att tävla ut två platser där du som vinner själv får välja distans, hel- eller halvmarathon, plus får ett kit med handduk, t-shirt och strumpor. Dessutom hjälper jag dig som önskar med personliga träningstips inför loppet.

startplats till Helsingborg Marathon

Vinn startplats till Helsingborg Marathon, merch och personliga träningstips

Tävla så här:

  1. Gilla mig och Helsingborg Marathon på Instagram (om du inte redan gör det).
  2. Skriv i en kommentar till inlägget (eller till samma tävling på Instagram) var ditt favoritställe för löpning är.
  3. Senast t.o.m. söndag 7/6 kan du tävla. Sen utser jag två vinnare som kontaktas via mail eller på Instagram.

startplats till Helsingborg Marathon

Min egen favoritplats för löpning är skogen, oavsett vilken. Kan ha att göra med att det var i de Jämtländska skogarna jag gjorde mina första löpsteg, plus att det är en speciell känsla bland träden. Ett lugn jag sällan känner på andra platser, samtidigt som min kropp verkar må som bäst av att springa i varierad terräng. Backintervaller har alltid varit min bästa form av intervall, eftersom det är som en blandning av känslan av kraft vid styrketräning och fart från löpningen. Åtminstone på vägen ner.

Nu är jag glad att (ta i trä) vara helt skadefri från bråkande knä eller andra skavanker, förmodligen på grund av envis prehab, varierad träning och bättre återhämtning. Läs mer och hitta övningar via länkarna nedan. Och lycka till om du är med och tävlar om en startplats till Helsingborg Marathon. Vore kul om vi ses på startlinjen! /A

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras