Svettiga dagar och udda träningspass – helgen ur mobilen #101

Det är svettiga tider.

Inte som i form av extremt mycket att göra, men sommarhettan är ett faktum. Idag är det lite svalare temperatur igen, ett skönt avbrott tycker jag, men senaste veckan har också varit nice med trålande sol. Uppåt 30° och därmed svettiga dagar här i Stockholm, även utanför gymmet och löpspåret. Samma sak hos dig? Jag har växlat bad med sommarlovsbarnen med morgon- och kvällsjobb, samt annorlunda träningspass. Här berättar jag lite mer om dom senaste dagarna.

svettiga

Svettiga dagar och udda träningspass – helgen ur mobilen #101

  • Sista rycket på crossfitboxen. Två gånger under förra veckan körde jag crossfit med kollegorna och förmodligen är det här sista innan ”halvsemestern”. Kommer småjobba lite under hela sommaren varför jag kallar den så, men betydligt mindre. I alla fall var torsdagens wod väldigt kul, förutom en uppsliten valk vid kippade benlyft. Ändå en värdslig sak mot hur roliga jag tycker dom här passen är, jag kommer sakna dom fram till hösten.
  • Sommarmat. Min aptit är sådär i värmen, men kallare mat går bra och att äta mer på kvällarna. Det har blivit en hel del sallader av olika slag, men även sushi och potatisgratäng m.m. Plus glass, nästan dagligen. Gott och svalkande.
  • Kort morgonpigg + fejkintervaller. I fredags sprang jag en egen tidig jogg, sen iväg för att låtsasspringa framför Pärs filmkamera. Gymkedjan Actic öppnar en ny lokal i Solna framöver, så det var marknadsföringsmaterial inför det vi producerade. Roligt och även lite jobbigt eftersom jag fick göra många omtagningar och försöka springa snyggt. Snart kan du se resultatet i Actics kanaler.
  • Bad här och där. Mest har vi hängt på Kampementsbadet som är så nära hemifrån, men har även tagit ett par turer ut till Fågelöuddebadet på Lidingö. Hampus har även badat i Rimbo där han varit på fotbollsläger, plus i Djurgårdskanalen. Skönt såna här svettiga dagar och nu är det riktigt behaglig temperatur även i havet.

Det var lite om min helg och senaste dagar i korthet. Hur har du haft det? ♥/A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras