Min personlig statusrapport – helgen ur mobilen #117

Måndag.

Veckorna rullar så fort förbi, eller vad säger du? Lite extra när barnen är hos mig känns det som, då det finns ännu mer tider och saker att anpassa mig till. Så som jag är van vid att ha det jämnt sen dom kom till världen, varför allt känns mer ”normalt” då. Antar att jag inte är ensam om det som förälder, men även annars. Tänker att alla mår bra själva av att hjälpa andra? Och behöver fysisk närhet.

Som vanligt en filosofisk inledning på mina mer personliga inlägg, haha, men här lite om vad jag gjort dom senaste dagarna.

Helgen ur mobilen #117

  • Träningen är kanske mest intressant för dig som läser den här bloggen? Förra veckan var det som vanligt crossfit 2 dagar, en bild ovan av Ewelina, Mats och mig från i torsdags. Annars har jag även sprungit 2 rundor och styrketränat själv 2 dagar. En kär mix av styrka, kondition, explosivitet, rörlighet och lekfullhet. Stå på händer mot olika väggar är min roligaste ”träningshangup” just nu.
  • Jobbet rullar på. Inget nytt att berätta om där, mer än att det var mysigt med besök av hunden Frallan på kontoret i torsdags. Apropå närhet. Och Stockholm är kallt nu, så hon värmer mina fötter så skönt.
  • Barnen har varit hos mig sen mitten av förra veckan och stannar tills på fredag kväll. Dom stora sover fortfarande i gamla lägenheten, jag fattar att dom föredrar det vanliga, men kommer hit och äter ibland. Det tillhör höjdpunkterna för mig, att ha alla samlade. Förmodligen mer snart när även Jonas flyttar och det blir lite stök kring det. I övrigt har mycket kretsat kring barnens träningar – fotboll, pingis, till veckan thai boxning för Jonna och på egen hand sportade vi skridskor i lördags. En strålande helg här i stan, riktigt påskväder.
  • Bloggen har numera fått ny adress som du kanske ser? annajonasson.sporthalsa.se / annajonasson.se, men du hamnar fortfarande rätt när du skriver annalissjanis.se, annalissjanis.sporthalsa.se eller trendotraning.se. Det har varit några namn under åren, men jag äger samtliga domäner (ett tag till i alla fall, under en övergångsperiod).
  • Maten får ovanstående bestämma mer över när dom är här. Lite mer burgare, falukorv, pannkaka.. ja du vet. Men även jag kan gilla det ibland, blodpudding t.ex. I lördags fick jag värsta suget, så det fick bli några portioner. En av mina egna favoriträtter som barn faktiskt, dessutom billigt, lättlagat och järnrikt.
  • Boendet har fått nytillskott – ett slagbord. Eller nytt är det långt ifrån, begagnat från vänner i Jorm, men för mig är det nytt. Riktigt mysigt att kunna sitta i köksbäddsoffan och äta, jobba eller annat. Och den här veckan bör även min andra bäddsoffa komma. Efterlängtad av många.
  • Måendet pendlar med övrigt, men kanske lite mindre än tidigare? Jag börjar komma in i rutinerna och ju mer praktiska saker som blir fixade, ju enklare blir allt och bättre humör. Såklart det är utmattande att komma iordning och än finns mycket kvar, men jag försöker tänka ”en sak i taget”. Prioritera det viktigaste.

Det var lite av allt jag och mina närmaste hittat på. Och du? Berätta gärna. Kram och hoppas du får en fin ny vecka! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Anna Jonasson - Trend o träning