Allt mellan Yoump och Instagramgnag – helgen ur mobilen #118

Puh, vilken vecka.

När jag precis kände att bitarna började falla på plats vändes tillvaron uppochner igen. Ja, du förstår nog vad jag syftar på – Ingragramhackningen som ligger likt ett mörkt moln över mig just nu. Något som både gav olika slags känsloutbrott, huvudgnag (därmed kass sömn) och tog tid från annat. Så länge kan du följa mig som @anna.jonasson.se, men jobbar vidare på fallet. Eftersom jag även hade barnen hos mig t.o.m. fredagen fick jobbet och fix jag legat back i vänta tills nu i helgen, men endel kul har hänt också. Det du ser ovan och..

..att åka på invigning av nya Yoump i Täby Arning med Junior, Jonna och vänner i fredags. Öppnade för allmänheten i lördags, men press- och bloggare fick förhandshoppa. Succé! Massa roliga trampoliner, klätterväggar, hinderbana, spel.. och fika. Perfekt kul avslutning på min mammavecka! Och lite om allt övrigt kan du se/läsa nedan.

Helgen ur mobilen #118

  • Träningen gick som du kan ana av inledningen – sådär. Låg energi p.g.a. både mental stress och fysiskt av sömnbrist. Jag tog en extra vilodag för att hinna ikapp och i övrigt tränade jag lugnare, igår med solnjut under en löprunda. Skönt att andas och fokusera på något annat en stund. Min egen styrketräning är väl det som går bäst just nu om vi tänker prestation. Jag känner mig stark och håller även i mina tyngre övningar/vikter, plus lite lek. Stå på händer här och där är himla kul att blanda in.
  • Jobbet halkade jag också efter i p.g.a. en halv dag at fråga runt bland alla grymma ”datornördar” på kontoret. Tog igen det i helgen som sagt.
  • Barnen var mestadels hos mig, iallafall dom små. Storkillarna levde FF-liv på Gärdet när Jonas var i Åre. Jag försökte locka hit dom, men antar att dom trivdes med att rå om sig själva. Nu till veckan blir det ändå enklare att ha alla här eftersom..
  • Boendet har fått tillskott – den gigantiskt efterlängtade soffan! Grizzlybjörnen, eller Grizzlyn som modellen heter (bäddsoffa från Sweef). Levererades igår, inplastad i olika delar, men jag lyckades ”montera” (väntar på hjälp att skruva) ihop med hyfsat. Asså, hur mysig?! Som en stor, varm färgklick här hemma. Äntligen kan jag börja beställa resten som fått vänta tills jag vetat exakta färgen. Matta, mörkläggningsgardin, lampor, måla bord… jippi!
  • Maten har mest blivit enligt barnens önskemål, men har även köpt hem saknad shake mushi och grillad kyckling. Lite ovanligt kanske, men 1a dagen utan barnen åt jag ändå blodpudding till middag, haha. Kan få ett stort sug efter det ibland och tänker att det är kroppens signal om att ”jag behöver järn”. Men mest p.g.a. gott.
  • Vårvintern har strålat i stan. Sol och snö är en fin kombination, vilket jag fick njuta av igår. Lördagen var det mer fix i Gärdeslägenheten + städade här hemma.
  • Måendet har, som för många av oss, växlat. Det här med Instagram är en pers. Alla personliga minnen, följare som blivit som vänner och samarbeten som även påverkar min ekonomi, men som vanligt vid olika motgångar får jag flera insikter. Så många vänliga själar i min närhet och digitalt visar sin omtanke. Det värmer och lyfter mig enormt, plus ett bevis på vad som verkligen är värt mest.

Hmm. Det var nog det viktigaste av allt. Hur har din helg varit? Berätta om du vill. Kram och hoppas nya veckan blir riktigt bra! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras