Open 21.4 och varför du ska våga misslyckas

Att MISSLYCKAS..

..är bästa sättet att lyckas!? Jo, om du vill lära dig något nytt är ju enda sättet att försöka. Ofta med fler fail än fullträffar längs vägen, så kanske är konsten att hantera nederlag vår viktigast förmågan? Eller hur tänker du? Att vi fortsätter försöka, ”fake it til you make..”


Open 21.4 och varför du ska våga misslyckas

Här ser du ett exempel från crossfitboxen i måndags, open 21.4 som bestod av 4 olika styrkelyft direkt efter varandra. Att jobba sig upp till sin maxvikt på 7 minuter vid:

1 deadlift
1 clean
1 hang clean
1 jerk

Svårt. Visar dig mina försök i det här klippet, men stirra dig inte blind på min eh.. teknik. Lyfta tungt rakt upp och ner kan jag, springa långt, glida på skidor, nå mina tår.. är lite bra på mycket, men koordination – inte min styrka. Som mycket annat vi gör där i boxen, alltid med barnsligt skräckblandad förtjusning från min sida, ofta misslyckas jag och ALLTID utvecklande på olika sätt. Och roligt.

misslyckas
Det blev visst en push-press istället för jerk, men jaja. Kul på vägen dit 🙂

Vi blir aldrig för gamla för att lära oss något nytt, gäller bara att våga kliva ur sin comfort zone och våga misslyckas. Kram och heja dig som kämpar på mot mål och ambitioner! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras