Eyda Activewear – nylansert sportmärke för tjejer

* Reklam i stolt samarbete med Eyda Activwear *

Så här skönt kan det vara att hänga vid ett utegym i Stockholm just nu, men en dagens outfit var inte igår.

Du som hängt med vet att träningsmode var ett stort fokusområde i bloggens begynnelse och nu har jag fått produktprover från det nya märket Eyda som jag vill visa dig. Passande ämne en  ”throw back Thursday” som denna.

Om Eyda Activewear

Eyda Activewear är ett märke för tjejer från Danmark, skapat av Mette Lyngholm 2018 som nyligen lanserats här i Sverige.

”Vi tror inte på ouppnåeliga standarder. Tidsandan dikterar att vi ständigt måste göra mer och göra bättre”

Eyda

#Gör vad du kan

..är Eyda ´s  hashtag och sätt att säga att du bara kan göra ditt bästa med det du har. För vissa betyder det en promenad med barnvagn – för andra kan det vara mer intensiv träning. Meningen bakom att vara aktiv förändras under hela ditt liv och Eyda tycker inte du ska klandra dig själv för att du inte klarar allt hela tiden. Jag håller verkligen med.

– Genom vårt samhälle vill vi uppmuntra dig att acceptera dina motivationsnivåer och att du ändrar prioritering. Vi tror dock att alla förtjänar de bästa och mest bekväma aktiva kläderna, oavsett aktivitet. Oavsett om du leker på golvet, går en promenad eller tränar med dina vänner, menar Mette Lyngholm.

Vad jag tycker om Eyda?

Vid första anblick gillade jag att kläderna är stilrena, i neutrala färger och därmed något jag kan tänka mig använda en lång tid framöver. Och efter att ha testat kläderna du ser på bilderna en tid kan jag konstatera att även funktionen är bra. Tightsen är mjuka och följsamma, med hög midja och utan sömmar. Dom känns lite som en ”andra hud” och glider inte ner, utan formar sig efter kroppen och rörelserna.

Jag gillar även att det finns så många fina plagg att ha till vardags. Den här hoodien har jag använt supermycket. Ser kanske ut som vilken som helst, men material och passform är både skönt och snyggt, med breda muddar och lagom ”pösig”. Jag har storleken Small i allt utom sport-bh om du undrar (är 167,5 cm lång).

Sugen? Eyda har kläder för alla kroppsformer och du kan se mer av dom här! /A

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras