FILM: AMRAP på 7 minuter med 1 hantel

Korta, ösiga pass med få redskap kan man inte få för många av.

Håller du med mig vill jag rekommendera en kul och svettig AMRAP på 7 minuter vi körde på Fit4Life förra veckan. Alltså ”as many reps as possible” där du bara behöver en enda hantel. Perfekt när du har kort om tid, gott om energi – eller vill få? Som jobbpaus eller ösigt avslut på ditt träningspass? Prova!

O.B.S. Filmens tempo är uppskruvat. Riktigt så snabb är jag inte och du kör såklart i din egen takt, men var inte rädd att ta i. 7 minuter går snabbt.

AMRAP på 7 minuter med 1 hantel

» 3 DB goblet squat
» 2 DB snatch
» 1 burpee

HUR? Så många varv du hinner på 7 minuter eller tiden du har.

VAD? Puls, svett och uthållighetsstyrka för hela kroppen, utan tid att tänka. D.v.s. omstart för både kropp och skalle.

Detta fick alltså Ewelina, jag och gänget köra förra måndagen, veckans enda wod för mig p.g.a. långhelg, men väldigt rolig sådan. Och lite jobbig förstås, men jag är nördigt förtjust i utmaningar och den här typen av pass är som sagt snabbt överstökade – till skillnad mot vinsten. Energi att ta med till allt annat. Hoppas du får en riktigt fin dag, kram! /A

Gillar du denna AMRAP på 7 minuter rekommenderar jag även:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras