Cindy – 20 minuters AMRAP för hela kroppen

Cindy

Hänga i midsommarstången istället för dans runt den?

Kanske inte, haha, men Cindy är ett rekommenderat snabbpass på högtisdagen eller längre fram. Jag, Ewelina och två till fick köra denna i crossfitvärlden kända wod i måndags. Och märkligt det där, men jag kan känna mig hur seg som helst innan, men där i boxen får jag alltid en extra växel. Liksom ”vatten på hjulet” av energi från vännerna runtomkring, den ostoppbara tävlingsskallen, typen av övningar och musiken. Kanske också vetskapen av efterkänslan?

Cindy är en AMRAP på 20 minuter som ger dig styrka, puls, svett och endorfiner. Allt du behöver är något att hänga i, eller ringar/sling trailer/TRX/gummiband plus din egen kroppsvikt. Jag förklarar mer i texten (och visar här på Instagram).

Cindy – AMRAP för hela kroppen

Under 20 minuter gör du så många varv/repetitioner som möjligt (AMRAP) av:

  • 5 Pull-Ups (alt. med gummiband eller rodd med ringar/sling trainer..)
  • 10 Push-Ups (på tå, knä- eller mot något högt)
  • 15 Air Squats

Sätt på peppande musik, en timer och räkna antalet varv du hinner under 20 minuter. Eftersträva att vara i rörelse hela tiden, men med god teknik. Sakta in tempot eller skala övningarna om du behöver, men ofta kommer man in ett nytt flow efter en dipp.

Sugen att testa? Dra ihop ett gäng att köra Cindy med, eller på egen hand. Heja! /A

Gillar du Cindy rekommenderar jag även:

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras