Sagolik bröllopsfest i veckans träning- och vardagsrapport #23

Preciiiiiis så roligt som hade jag i lördags..

..mådde jag dåligt igår, haha. Efter årets fest, min chef/vän Oskar och Lollos bröllop på Bogesunds Slott i Vaxholm. Fler bilder hittar du längre ner i inlägget, mest för att jag vill ha kvar dom Derin tog på mig efter hon hjälpt mig med smink- och hårstyling. Älskade vän. Och så otroligt KUL att äntligen få klä upp sig till tänderna, fira en stor dag ihop med glatt folk och dans. DANSA! Som jag saknat att röja loss ohämmat till hög musik. En minst sagt sagolik kväll på slottet och här får du hänga med på lite annat från veckan också..

Sagolik bröllopsfest i veckans träning- och vardagsrapport #23

» Träningen har varit lättare den här veckan. Efter några tyngre med neråt 6 reps/set har jag kört uppåt 12.-15 reps/set med lägre vikter för att ge kroppen variation. Dessutom blev det en extra vilodag i och med bröllopet, men det skadar inte. Jag tränar ju mycket ändå du vet och summerar 2 ok styrkepass, crossfit, en vacker löprunda vid Djurgårdskanalen och ett rörlighetspass.

» Barnen (dom 3 yngsta) har bott hos mig under veckan enligt det nya upplägget en period och är också igång med sina träningar nu. Junior hade 1a riktiga innebandyträningen, Jonna thai kidz och Hampus både fotbollsträning och matcher. Hugo styrketränar på egen hand och i helgen var alla barnen hos Jonas. Nu när vi börjat få struktur på allt funkar det rätt bra, även om det blir mycket fix och mindre tid att chilla om vardagarnkvällarna. Jag älskar ändå att komma hem till älsklingarna och vårt lilla krypin. Bara tanken. Och jag försöker ändå se till att både dom och jag får en stunds nedvarvning efter alla aktiviteter varje kväll. Lika viktigt som att röra på sig efter en intensiv dag.

» Jobbet har varit extra fokuserat. Eftersom jag visste att halva fredagen och hela helgen skulle läggas på förberedelse inför-, partaj under- och trötthet efter bröllopet. Låna kappa, fixa naglarna, köpa krimskrams, smink, hämta hyrda klänningen. Skönt ändå att ta helg utan jobbsaker hängande över mig.

» Maten har varit åt det enklare slaget. Jag har inte orkat planera så mycket, men extra mycket tankar på andra to does. Men ingen klagar här hemma och det går som jag visat förr att ”trolla” till med goa grönsaker, röror och såser. Dessutom blev helgens desto lyxigare, både för barnen hos Jonas och mig i lördags..

» Festen! Fy fasen vad kul. Jag och Oskar umgås inte privat mer än på personalfesterna, men vi har ändå jobbat ihop sen 2017 och kommit rätt nära på så vis. Det var fantastiskt fint att höra alla känslofulla tal från parets anhöriga, umgås med massa glada människor med en gemensam storhet – att fira Oskar och Lollos kärlek. Lätt att bli blödig. Och lätt att bli lycklig. Oj vad vi dansade och ooops vad vi skålade. Och PANG slog tröttheten (ev. även lite alkohol ;)) till. Sista halvtimmen sov jag både lite i någon fåtölj, i bussen till stan och på trappan till Dramaten i väntan på en taxi. Tur att jag har så grymma vänner som håller ordning på mig, haha, men på något underligt vis brukar jag alltid komma hem helskinnad. Baksmällan dagens efter var SJUKT värd alla skratt och minnen från dagen innan, en så stor fest händer ju inte varje vecka (för mig).

Här nedanför lite fler minnesbilder av kvällens outfit som sagt. Hur har din helg varit? Kram och KÄRLEK! ♥/A

Och vem som fångar skon återstå att se.. 😉

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras