Födelsedagstal + veckans träning och vardagsrapport #24

Här står man alltså.

13 september, som pånyttfödd i mitten av livet (och vägen), i början av en massa spännande framtidsvisioner. Eller.. i början en löptur inkl. dödsjobbiga 4 x 4-minuters Norskintervaller igår, men om du zoomar ut lite. Och i början av en 40+ -årig (efter 40 är allt plus så du vet 😉 roman som jag ska försöka hålla desto kortare, men det har du nog lärt dig att jag inte lärt mig än. Klokare vet jag alltså inte, men för varje år och ärr – rikare på både erfarenhet, ödmjukhet och självsäkerhet i en märklig kombination. Såpass att jag står här och försöker dela med mig…

Samlar ihop senaste året som det då jag köpte livets 1a självägda hem till mig och mitt favoritgäng i krokarna du ser bakom mig. Då jag släppte flera mentala och fysiska spärrar med en stor dos ”fuck-it-mentalitet”. Vågade vända uppochner på tillvaron i handstående och puscha mig vid träningen igen, festade med vänner oftare och tog för mig av annat livsnjut, men även läkande och egentid.

Tacksam för allt och ser fram emot en ny årgång, MED en ny (liten lurvig) bebis som födelsedagspresent till hela familjen. Finns alltid utrymme för fler i ett compakt lovin hem du vet. Hurra för det, för livet och för att du hänger med mig här! Om inte annat kan du fira att det är måndag, haha, MED veckans- tränings och vardagsrapport…

Veckans träning och vardagsrapport #24

» Träningen gick över förväntan med tanke på helgens partaj, men som jag sagt förr: jag tror på kul som hälsofaktor, glädje och kärlek. Ja, även att ta hand om sig rent fysiskt förstås. Det krävs mer än EN vild fest för att En söndag med 100% vila, sömn, mat (när jag väl kunde) hjälpte till. Inga PBs vid varken löpningen, min egen styrketräning, rörlighet eller crossfit, men helnöjd så. Speciellt att jag fick in ännu ett yogapass., Två gånger en vana va? Och sååå skönt.

» Jobbet har jag kommit in i bra nu när semesterhjärnan vaknat. Det är mycket artiklar som ska publiceras på SportHälsa och jag tar alltid ett finger med, korrar, fixar SEO och marknadsför i sociala medier. Kan bli mycket ibland (som vid alla jobb antar jag), men omväxlande och roligt (inte minst tack vare kollegorna). På det bloggen du läser nu, där jag styr innehållet helt själv. Eller.. du är alltid välkommen att önska ämnen. Skriv gärna i en kommentar!

» Barnen var hos mig under veckodagarna precis som innan, med från och med denna går vi över till varannan vecka. Dom börjar hos mig vilket jag är glad för. Saknar dom även om vi sågs i fredags och vill såklart ha dom här på min födelsedag. Ser även fram emot ett litet kalas ihop med mina syskon i morgon och allt annat under veckan. Träningar och att hänga i soffan ihop om kvällarna, men framför allt: småsnacket. Mycket tjat, ja, men ännu mer skratt och spännande funderingar.

» Maten har mest gått åt det enklare slaget, men inte mindre god för det. Lite av allt ser du på bilderna och det har även blivit endel bakande. Jonna gjorde chokladbollar i onsdags och jag en tårtbotten i helgen. Resultatet av den får du förmodligen se i min Instagram story under morgondagen om nyfiken.

» Måendet fick också en skjuts uppåt efter förra helgens fest och vännerna. Jag påverkas mycket av trötthet och har inte sovit värst bra i köksbäddsoffan under veckan, men ändå. Hög på glädje och livet kanske? Och nu, även om som vilken måndag som helst, födelsedag med mer kul därtill och en galet efterlängtad present du kommer få träffa framöver.

Hur har din vecka varit? Alltid lika roligt att läsa, men annars – fundera och ta med dina glädjeämnen inför vår nya. Resten lämnar vi. Stor kram! /A

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras