Ytterligheter av glädje och ilska – veckans träning och vardagsrapport #29

Ooops, det blev TVÅ!

Den lilla lurviga vi hälsade på för några veckor sen om du minns? Hon hade en bror som var lite mindre än sina syskon och redan där föddes en tanke att ”det vore ju bra för dom att ha sällskap när jag inte är hemma..”. Så redan dagen efter pratade jag med uppfödaren, men han var tingad. Men. I torsdagskväll, dagen innan jag skulle hämta vår lilla tjej, messade hon och sa att brorsans köpare dragit sig ur. Och vips blev det så här.

”Galen” tänker du kanske, haha, och jo – lite. Men jag kan knappt i ord beskriva hur glada och kära jag och barnen är i våra bebisar. Och jag är redan både erfaren tvillingmamma och själv uppväxt med kullar av kattungar då och då. Har alltid drömt om katt och läget är alltid rätt. Visst bor vi trångt, men rasen (Ragdoll) är främst en innekatt och ett compact lovin hem kan knappast bli mer trivsamt än med 2 tillgivna tussar? Det här är bra för oss alla, dom är redan rumsrena, det blir inte mindre jobb att ”ge 2 mat istället för 1” och nu har dom också trygghet av varandra. Blir helt säkert lyckligare katter på så vis. Vi människor med..

Ja, Syster Lo och Brorsan (eller vad dom nu ska heta) kaaan förekomma ofta här i bloggen framöver, men jag lovar dig endel träning också. Och tråkigheter. Här är lite av allt från veckan som gått….

Ytterligheter av glädje och ilska – veckans träning och vardagsrapport #29

» Träningen har rullat på som ”vanligt” med 1 löprunda (strax en till), 1 lugnt tungt styrkepass och 2 korta, ösiga wodar + lång rörlighet med Ewelina och gänget i crossfitboxen. I fredags vilodag och igår – extremt kort och ofokuserat hemmapass. Katterna du vet, dom tar all uppmärksamhet just nu, liksom barnen och deras träningar. Igår spelade Junior sin första innebandymatch, tidigt och en bit utanför stan. Ingen vinst den här gången, såklart dom behöver ”spela ihop sig” som lag, men Junior blev så glad över att få göra enda målet för DIF. Viktig erfarenhet och känsla att ta med sig framöver.

» Jobbet har varit fortsatt… väldigt mycket. Som jag skrev förra veckan – det märks att allt dragit igång efter sommaren och jag jonglerar många bollar. Kul, men stressigt att ligga efter. Planen är att beta av mycket under kommande vecka då jag är barnfri.

» Barnen ja. Den här veckan har gänget varit hos mig, utom Hugo som nöjt bor hos Jonas utan sina småsyskon. Tråkigt för mig, men han är stor nog att fatta egna beslut och rår sig mycket själv. Vi här har ändå haft mysiga OCH hektiska dagar. Märkligt hur man (jag) bara kööör när dom är här, utan att tänka på hur mycket rodd det är, samtidigt som det är när vi är tillsammans jag mår som allra bäst. Är så förbaskat rik som har barnen och min övriga släkt. Katterna, ja, plus mina föräldrar, syskon och syskonbarn. Igår besökte min syster och familj sina nya familjemedlemmar, himla mysigt.

» Övrigt kul var en pressvisning för Halloween på Gröna Lund i onsdags. Jag, tvillingarna, Hampus och hans kompis var där ihop med andra influensers och pressfolk för att prova Grönans läskigheter innan öppning. ”Det här är BÄSTA veckan..” menade Jonna (även med tanke på katterna) och bara den kommentaren gör mig lyckligast i världen. Det är kul med pressevent, men jag tackar som oftast nej nu för tiden eftersom det tar tid från annat, men när barnen även får glädje av det (och jo – jag tycker också Grönan var rolig) känns det extra givande. Nu är Grönan öppen för alla och fram till 7e november om du är sugen på skrämmande clowner, zombies m.m.

» Måendet har varit förvånansvärt bra med tanke på stress, en vecka med allt för lite sömn och mycket fix utöver jobbet och barnen. Endel roligt som sagt, men också huvudvärk. I torsdags var det någon idiot som knipsat upp min cykel utanför jobbet. Mitt på dagen, låts på en gata full av liv och rörelse… jag blir så trött. ARG och ledsen. Den kvällen försvann i polisanmälan, ringa försäkringsbolag o.s.v. Och nu jakt på ny cykeln IGEN. Suck. När jag lugnat mig kunde jag ändå tänka att ”prylar går ändå att köpa nya..” Det viktigaste har jag kvar, som hälsa, familj, vänner och… djur! ♥

Det var min vecka i det stora hela. Hur har din varit? Kram! /A

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras